PHOTOS & VIDEO

MEDIA

Αναστάσιος Ράμμος: Μιλά για τον κορονοϊό που πέρασε και την επιστροφή του στο J2US

Αναστάσιος Ράμμος: Μιλά για τον κορονοϊό που πέρασε και την επιστροφή του στο J2US

Ο γνωστός τραγουδιστής έγραψε μάλιστα και τραγούδι για τη Μετακίνηση no.6

Το J2US επέστρεψε στο νέο πρόγραμμα του Open. Ο Νίκος Κοκλώνης αλλά και ολόκληρη η παραγωγή του λαμπερού σόου, φρόντισαν από την πρεμιέρα του σόου ώστε να τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας από τον covid-19.

Ωστόσο ο κορονοϊός χτύπησε και την συγκεκριμένη παραγωγή, με κάποιους από τους συμμετέχοντες να βγαίνουν θετικοί στα τεστ covid-19. Αμέσως ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε τη διακοπή του σόου, το οποίο πρόσφατα επέστρεψε με όλους τους συμμετέχοντες.

Φυσικά ο καθένας τους, πριν την είσοδό του στο πλατό θα περάσει από το τεστ για τον covid-19 προκειμένου όλοι να είναι ομαλά κατά την παραμονή τους στο στούντιο.

Ο Αναστάσιος Ράμμος μαζί με την Κατερίνα Ζαρίφη ήταν το ζευγάρι του σόου που δεν γλίτωσε από τον κορονοϊό.

Η παρουσιάστρια πέρασε αρκετά πιο βαριά τον ιο, έχοντας έντονα συμπτώματα, ενώ ο Αναστάσης είχε υψηλό πυρετό.

Ο νεαρός καλλιτέχνης μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Star και στη Φωλιά των Κου Κου για την εμπειρία του με τον κορονοϊό.

«Είμαι μια χαρά τώρα. Μόνο δύο μέρες έκανα πυρετό και είχα κάποια από τα συμπτώματα. Έφτασα 39 πυρετό βέβαια και μετά ήταν κάπως και βαρετά στο σπίτι. Eπιστρέψαμε στο J2US και είμαι χαρούμενος γι' αυτό! Εγώ πέρασα πολύ χαλαρά τον ιό, η Κατερίνα Ζαρίφη το πέρασε πιο βαριά. Δεν είχε ούτε οσμή, ούτε γεύση και πέρασε λίγο άσχημα. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τους κριτές και τον κόσμο που συμβάλει για να μένουμε στο παιχνίδι», δήλωσε στην πρωινή εκπομπή του Star

Δείτε το βίντεο...