VIDEO

MEDIA

J2US: Αποχώρησε από το show και αποκάλυψε την παραλίγο συμμετοχή της στη Eurovision

J2US: Αποχώρησε από το show και αποκάλυψε την παραλίγο συμμετοχή της στη Eurovision

J2US: Γνωστή τραγουδίστρια έδωσε μεγάλη είδηση στα backstage του show

Εκτός J2US βρίσκεται από το βράδυ του Σαββάτου η Γωγώ Τσμπά. Η γνωστή τραγουδίστρια κατάφερε να κάνει τη διαφορά μέσα από τη συμμετοχή της στο λαμπερό σόου, έχοντας δίπλα της τον Θανάση Πασσά.

Στην τελευταία τους εμφάνισηοι δυο τους ερμήνευσαν την "Άνοιξη" της Σοφίας Βόσσου. Ωστόσο δεν κατάφεραν να κερδίζουν στην ψηφοφορία του κοινού, κάτι που τους έβγαλε εκτός τελικού, λίγες μόλις εβδομάδες πριν τον μεγάλο φινάλε του J2US.

Η Γωγώ Τσαμπά έκανε τις νέες της δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, ενώ ρωτήθηκε και για το ενδεχόμενο να τη δούμε κάποια στιγμή στη Eurovision. Η απάντησή της έφερε και μια μεγάλη αποκάλυψη, καθώς στο παρελθόν είχε μπει στη διαδικασία να κάνει κάποιες συζητήσεις, οι οποίες ωστόσο δεν προχώρησαν.

Η Γωγώ Τσαμπά ήταν ξεκάθαρη στις δηλώσεις της...

«Είχε συζητηθεί τη χρονιά που είχα κάνει τη μεγάλη επιτυχία με τα "Καγκέλια", μην πω ψέματα. Δεν ήμουν εγώ θετική και δεν το δέχτηκα. Και εάν ποτέ δεχόμουν την πρόταση, θα δεχόμουν μόνο με κλαρίνα, δεν πήγαινα αλλιώς», απάντησε η Γωγώ Τσαμπά.

Λέτε στο μέλλον να δούμε την τραγουδίστρια να ανεβαίνει στη σκηνή της Eurovision; Σίγουρα θα αποτελούσε μια από τις πιο διαφορετικές συμμετοχές της χώρας μας στην ιστορία του διαγωνισμού.

Δείτε το σχετικό βίντεο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: Έπεσαν κάτω από το «φράγμα» των 200 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη