MEDIA

Στάνκογλου: «Δε μου άρεσα καθόλου όπως έπαιζα στη σειρά...»

Στάνκογλου: «Δε μου άρεσα καθόλου όπως έπαιζα στη σειρά...»

Ο Γιάννης Στάνκογλου ήταν ο καλεσμένος των Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσου στην εκπομπή “Αυτός και ο άλλος”, την Τρίτη 15/12. 

Ο δημοφιλής ηθοποιός εξήγησε μεταξύ άλλων γιατί στο σπίτι του δεν χρησιμοποιείται η τηλεόραση, αλλά και γιατί έκανε 10 χρόνια να επιστρέψει στο τηλεοπτικό “γυαλί”.

Μίλησε για τους ρόλους του κακού που στοίχισαν σε σχόλια από συμμαθητές των παιδιών του, αλλά και για το ρόλο με τον οποίο ο ίδιος ταυτίστηκε περισσότερο και αποκάλυψε την αγάπη του στον χορό και τη μουσική, αλλά και το μεγάλο επαγγελματικό και προσωπικό του απωθημένο.

«Στο θέατρο προσπαθείς να επικοινωνήσεις μέσε ενός κειμένου και με πολλούς άλλους τρόπους, δηλαδή μου αρέσει πάρα πολύ το κομμάτι του αυτοσχεδιασμού, όταν μπαίνει σε μια άλλη κατάσταση. Stand Up, όμως δεν θα μπορούσα να κάνω, είναι δύσκολο, πολύ δύσκολο. Θέλει σπιρτάδα, εγώ γενικά είμαι αργός. Θέλω να μάθω λόγια…». Όσο για το πώς σχολίασε το κομμάτι του θεάτρου που έχει πληγεί από την κατάσταση με την πανδημία και προχώρησαν σε διαδικτυακές παραστάσεις, είπε:

«Ήταν πολύ δύσκολο, ειδικά το πρώτο. Εγώ όποτε έχω βάλει να δω θεατρική παράσταση σε βίντεο, δεν μπορώ. Είναι μαχαίρι στην καρδιά. Δεν μπορεί να αλλάξει αυτή η καθαρή σχέση που έχεις με το κοινό, όταν παίζεις στο θέατρο». Του αρέσει σαν ηθοποιός; «Όχι σε όλα, σε κάποια ναι. Έχω κάνει ας πούμε καμιά δυο σειρές, που δεν μου άρεσα. Στο «Ένας μήνας και κάτι» ας πούμε, δεν μου άρεσα εγώ, όχι η σειρά», είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Αυτές οι 10 περιοχές είναι στο «κόκκινο» - Σκέψεις για σκληρά τοπικά lockdown