MEDIA

Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Επόμενα επεισόδια - Το μυστικό της Δρόσως αποκαλύπτεται

Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Επόμενα επεισόδια - Το μυστικό της Δρόσως αποκαλύπτεται
Youtube

Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Επέστρεψαν με νέα επεισόδια και συγκλονιστικές εξελίξεις οι Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1

Οι ανατροπές που αναμένονται στη συνέχεια είναι πολλές και αφορούν όλα τα πρόσωπα του Διαφανίου, καθώς πολλά μυστικά θα αποκαλυφθούν.

Στο επεισόδιο της Τρίτης 5 Ιανουαρίου, ο Λάμπρος μαθαίνει όλη την αλήθεια για τα βασανιστήρια που υπέστη η Ελένη από τον Βόσκαρη. Ο Μπάμπης βρίσκεται αντιμέτωπος με το αδίστακτο πρόσωπο του Νικηφόρου, που είναι αποφασισμένος να κρατήσει τη γυναίκα του, με κάθε τρόπο, ενώ η παρουσία του Δούκα στον γάμο της Πηνελόπης θα φέρει αναταράξεις.

Στα επόμενα επεισόδια Λάμπρος συμμαχεί με την Ελένη για να εκδικηθούν τον Μάνο Βόσκαρη. Θα υπάρξει ένας πόλεμος μεταξύ των δύο πλευρών, με ένα νικητή. Αγώνας δρόμου για το αν θα βάλει η Ελένη τον Βόσκαρη στη φυλακή ή το αντίστροφο, σύμφωνα με την εκπομπή το «Πρωινό».

Παράλληλα, ο Τάκης φτάνει στο Διαφάνι και αρχίζει να εκβιάζει τη Δρόσω ότι θα αποκαλύψει το παρελθόν της στην Τρούμπα, ενώ την ίδια ώρα εκβιάζει την Ασημίνα πως θα πει σε όλους ότι ο μικρός Σέργιος δεν είναι δικό της παιδί.

Μάλιστα, θα κάνει πράξη την απειλή του και θα αποκαλύψει ότι η Δρόσω εργαζόταν στην Τρούμπα. Στη δεύτερη απειλή του, τα πράγματα περιπλέκονται. Ο Νικηφόρος θα μάθει για τους εκβιασμούς προς την Ασημίνα και θα μαλώσει άγρια με τον Τάκη, οι δυο τους θα πιαστούν στα χέρια και θα υπάρξουν τραγικές συνέπειες.

Ο Νικηφόρος θα απαγορεύσει στη Δρόσω να δει ξανά το παιδί και εκείνη θα καταρρεύσει.

Ο Κωνσταντής διακινδυνεύει τον αρραβώνα του για χάρη της Δρόσως, αλλά αυτός ο έρωτας έχει πολλά εμπόδια. Σε δύο σκηνές από τα νέα επεισόδια, ο Νικηφόρος απειλεί με περίστροφο τον Μπάμπη, ενώ και ο Βόσκαρης δεν διστάζει να απειλήσει με το όπλο του τον Νέστορα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

SMS 13033: Προσοχή! Αυτός ο κωδικός δεν θα ισχύει τα Θεοφάνεια