VIDEO

MEDIA

Άννα Βίσση: Σπάνια πλάνα από το σπίτι της τραγουδίστριας στην Εκάλη

Άννα Βίσση: Σπάνια πλάνα από το σπίτι της τραγουδίστριας στην Εκάλη

Άννα Βίσση: Το προσωπικό γυμναστήριο και ο τεράστιος κήπος

Για την Άννα Βίσση οι συστάσεις είναι περιττές. Η κορυφαία τραγουδίστρια τα τελευταία χρόνια έχει μπει δυναμικά στα social media, δείχνοντας μια ιδιαίτερη προτίμηση στο instagram.

Σχεδόν καθημερινά να δημοσιεύσει στιγμιότυπα και βίντεο από τη ζωή της εντός σπιτιού. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως στο παρελθόν η ίδια πρωταγωνίστησε σε ριάλιτι show του Alpha με βασικό θέμα τη ζωή της, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πάντα δίπλα της ο Νίκος Καρβέλας, με τον οποίο έχουν αποδείξει πως παραμένουν μαζί στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα, μέσα από μια σχέση που μετρά δεκαετίες, παρά τις αλλαγές και τις εξελίξεις στην προσωπική τους ζωή.

Η εκπομπή, "Love It" ετοίμασε ένα αφιερωματικό θέμα για την Άννα Βίσση, παρουσιάζοντας πλάνα από το σπίτι στο οποίο ζει εδώ και πολλά χρόνια. Πρόκειται για μια μονοκατοικία σε κλασική γραμμή, αρκετών τετραγωνικών μέτρων η οποία έχει όλες τις ανέσεις, ενώ μπορεί να φιλοξενήσει αρκετά πρόσωπα.

Το σαλόνι του σπιτιού είναι πετρόχτιστο, επικρατεί η λευκή διακόσμηση και το πάτωμα είναι ξύλινο. Η διακόσμηση είναι κλασική, ενώ υπάρχει και εσωτερικό γυμναστήριο στο οποίο η Άννα Βίσση φροντίζει καθημερινά για τη σιλουέτα της.

Δείτε περισσότερα στο παρακάτω βίντεο.