MEDIA

Άγριες Μέλισσες spoiler: Στο «κόκκινο» ο πόλεμος του Βόσκαρη με την Ελένη - Εισβάλλουν 4 ηθοποιοί

Άγριες Μέλισσες spoiler: Στο «κόκκινο» ο πόλεμος του Βόσκαρη με την Ελένη - Εισβάλλουν 4 ηθοποιοί

Ανατροπές στο Διαφάνι εισβάλλουν τέσσερις νέοι ηθοποιοί, ενώ παράλληλα φουντώνει ο πόλεμος μεταξύ της Ελένης και του Βόσκαρη.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 Αλέξης Μίχας, ο πόλεμος μεταξύ της Ελένης και του Βόσκαρη αρχίζει να φουντώνει όλο και περισσότερο.

«Θα επιδοθούν σε έναν αγώνα δρόμου για το ποιος θα επικρατήσει έναντι του άλλου. Η Ελένη βρίσκει τη Λέτα -θα υποδυθεί η ηθοποιός Ορνέλα Λούτη-, πρώην κρατούμενη στις φυλακές Θεσσαλίας. Θα βοηθήσει την Ελένη να ξεσκεπάσει όλα τα εγκλήματα του Βόσκαρη. Θα προσεγγίσουν και άλλες κοπέλες που κακοποιήθηκαν από τον Βόσκαρη για να έρθουν στο πλευρό τους και να καταθέσουν ως μάρτυρες σε μία μελλοντική δίκη. Ο Βόσκαρης φυσικά δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια και προσπαθεί να εμπλέξει την Ελένη στην υπόθεση της αυτοκτονίας του Θωμά Κυπραίου»

Ενώ παράλληλα όπως ανέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή «Ευτυχείτε», τέσσερις ηθοποιοί που αγάπησε το τηλεοπτικό κοινό θα επιστρέψουν στις «Άγριες Μέλισσες», καθώς στα νέα επεισόδια θα δούμε πολλά flashback. «Θα αποκαλυφθούν πολλά μυστικά και θα πέσουν οι μάσκες. Κάποιοι ήρωες δεν είναι αυτοί που φαίνονται. Επιστρέφει ο Τάσος Χαλκιάς, ο οποίος υποδύεται τον πατέρα του Δούκα και του Μιλτιάδη. Θα δούμε, λοιπόν, τι σχέση έχει ο πατέρας Σεβαστός με τον Βόσκαρη. Επιστρέφει, επίσης, η Εριέττα Μανούρη, η οποία υποδυόταν τη μητέρα των τριών αδελφών Σταμίρη. Παλιότερα είχαμε δει ότι αυτοκτόνησε. Ισχύει ή όχι; Τέλος, flashback θα δούμε και με τους Ανδρέα Κωνσταντίνου και Ιωάννη Αθανασόπουλο»

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων ενέκρινε το εμβόλιο της Moderna