MEDIA

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Αποκαλύψεις που θα προκαλέσουν «σεισμό» (vids)

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Αποκαλύψεις που θα προκαλέσουν «σεισμό» (vids)

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Το γαΐτανάκι των αποκαλύψεων στις «Άγριες Μέλισσες» εξελίσσεται με γοργούς ρυθμούς καθώς μυστικά που ήταν θαμμένα για χρόνια βγαίνουν στην επιφάνεια.

Αυτή τη φορά είναι η σειρά της Δόμνας να μάθει πως ο Μελέτης είναι ο αδερφός της. Η κόρη του Σωκράτη Θέμελη θα σοκαριστεί από την τροπή αλλά θα αντιδράσει με απρόσμενο τρόπο.

Μια πρόταση για την Ουρανία φέρνει τα πάνω-κάτω

Πράλληλα, όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός Βαγγέλης Αλεξανδρίδης, που υποδύεται τον Κυριάκο στη σειρά, μια επαγγελματική πρόταση για την Ουρανία θα φέρει τα πάνω-κάτω στην οικογενειακή τους ζωή. Επίσης, ο Κυριάκος θα μάθει πολύ σύντομα διάφορα πράγματα για τον γιο του, τον Μπάμπη, τα οποία δεν γνώριζε και θα πέσει από τα σύννεφα. Ο ηθοποιός δήλωσε ότι αυτή τη βδομάδα και την ερχόμενη, θα υπάρξουν πολλές εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες».

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό», η Ελένη με δύναμη ψυχής πηγαίνει και καταγγέλλει στον εισαγγελέα Αλέξη Γραμματικό επώνυμα τους βιασμούς και τις κακοποιήσεις που υπέστη μέσα στις φυλακές Θεσσαλίας. Θα ξεσπάσει μεγάλο σκάνδαλο στο Διαφάνι, ενώ η ίδια θα νιώσει απομονωμένη και αποκομμένη από τους πάντες και τα πάντα. Ωστόσο στο πλευρό της είναι πάντα ο Λάμπρος, αλλά και ο Αλέξης Γραμματικός, ο οποίος θα δώσει εντολή για να προσαχθεί ο Μάνος Βόσκαρης.

Εκείνος θα αρνηθεί τις κατηγορίες, ενώ ο Αλέξης ενημερώνει την Ελένη και τον Λάμπρο ότι δεν μπορεί να απαγγείλει επίσημα κατηγορίες, μόνο με την καταγγελία της. Έτσι, θα την παροτρύνει να βρει κι άλλες μαρτυρίες, ενώ ο ίδιος θα καταφέρει να προσεγγίσει μια πρώην κρατούμενη για να καταθέσει καθώς θέλει να βοηθήσει την Ελένη.

Στο επεισόδιο της Τρίτης (19/01) ο Βόσκαρης προσπαθεί να καλύψει τα νώτα του Κωνσταντή και του Μελέτη για την παράνομη επιχείρηση που έχουν στήσει, ενώ από την άλλη πλευρά, ο Προύσαλης με τον Αλέξη, θέλουν να τους ξεμπροστιάσουν.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ερντογάν: Αυτοί θα τον «καθαρίσουν» – Αποκάλυψη - «βόμβα» για το ταπεινωτικό τέλος του «σουλτάνου»