MEDIA

Survivor Spoiler: Αυτή αποχωρεί σήμερα (03.02) από το παιχνίδι

Survivor Spoiler: Αυτή αποχωρεί σήμερα (03.02) από το παιχνίδι
Χοροί και πανηγυρισμοί... τέλος για τους μπλε, που θα χάσουν μια παίκτρια
Instagram/Survivor Greece

Survivor Spoiler: Δείτε ποια είναι η παίκτρια των μπλε που φεύγει από το παιχνίδι την Τετάρτη (03.02).

Μεγάλη ανατροπή σκηνικού στο Survivor, το τελευταίο 48ωρο, όπου οι «κόκκινοι» με δυο σερί νίκες απέναντι στους «μπλε» έχουν πάρει το πάνω χέρι και τους οδηγούν σε... απώλεια παίκτη μετά τη διπλή ψηφοφορία.

Σε αυτή δεν έλειψαν οι εντάσεις και τα ξεσπάσματα, ειδικότερα όταν έφτασε το σημείο για να γίνει η επιλογή του τελευταίου υποψήφιου προς αποχώρηση...

Στο συμβούλιο του νησιού, είδαμε την Έλενα Κρεμλίδου να ξεσπάει σε κλάματα, όταν έγινε γνωστό πως είναι υποψήφια μαζί με τις Βαλέρια Χοψονίδου και Ελευθερία Ελευθερίου.

Η αποχώρηση μιας από τις τρεις υποψήφιες αναμένεται να πυροδοτήσει νέο κύκλο έντασης και να βάλει… φωτιά στο Survivor, αφού στις συζητήσεις εμπλέκονται και οι κόκκινοι.

Τα spoilers και σε αυτή την περίπτωση έχουν ήδη ταξιδέψει από τον Άγιο Δομίνικο και δείχνουν την παίκτρια που έχει μπει στο αεροπλάνο για να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Σε κάθε περίπτωση, το ενδιαφέρον στο Survivor θα στραφεί στο ποια ομάδα θα κερδίσει το έπαθλο της επικοινωνίας και στο ποια θα είναι η παίκτρια που θα αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια του εκπαιδευτικού αεροσκάφους που είχε χαθεί στα Ιωάννινα