ΕΛΛΑΔΑ

Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια του εκπαιδευτικού αεροσκάφους που είχε χαθεί στα Ιωάννινα

Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια του εκπαιδευτικού αεροσκάφους που είχε χαθεί στα Ιωάννινα
Φωτογραφία αρχείου
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελικόπτερο του στρατού εντόπισε συντρίμμια από το εκπαιδευτικό αεροσκάφος που είχε χαθεί από τα ραντάρ το μεσημέρι της Κυριακής, στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων.

Το θρίλερ με τον εντοπισμό του εκπαιδευτικού αεροσκάφους, το οποίο αγνοούταν από την Κυριακή το μεσημέρι, έλαβε τέλος το απόγευμα της Τετάρτης (03.02). Από το πρωί της ίδιας ημέρας υπήρξαν αναφορές ότι είχαν βρεθεί μέρη από το αεροσκάφος, οι οποίες επιβεβαιώθηκαν λίγες ώρες αργότερα.

Ελικόπτερο του στρατού εντόπισε το απόγευμα της Τετάρτης συντρίμμια του αεροσκάφους, μεταξύ των χωριών Καβαλάρι και Μητσικέλι, εκεί όπου είχε δοθεί και το αρχικό στίγμα για τις έρευνες μετά την εξαφάνιση του εκπαιδευτικού αεροπλάνο από τα ραντάρ της πολιτικής αεροπορίας.

Τις έρευνες θα συνδράμουν και δυνάμεις του Στρατού, καθώς είναι σε εξέλιξη επιχρείρηση για τον εντοπισμό του χειριστή του αεροσκάφους.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας για τον εντοπισμό του, θα σαρώσουν με προβολείς την περιοχή, καθώς πλέον επιχειρούν στο σκοτάδι.

Θυμίζουμε ότι τo στίγμα του αεροσκάφους είχε χαθεί από το μεσημέρι της Κυριακής στο ύψος της Δρακόλιμνης κοντά στο χωριό Μηλιωτάδες Ζαγορίου, σε απόσταση 5-7 μίλια βορειοανατολικά από την πόλη των Ιωαννίνων.

Σύμφωνα μάλιστα με το epirus-tv-news, ο εκπαιδευόμενος πιλότος του εκτελούσε την τελευταία του πτήση πριν την απόκτηση του πτυχίου του. Ο 32χρονος με καταγωγή από το Ιράκ επρόκειτο να κάνει μία βόλτα πάνω από το αεροδρόμιο των Ιωαννίνων χωρίς να προσγειωθεί και θα επέστρεφε και πάλι στην Κοζάνη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 1.151 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 27 θάνατοι σε 24 ώρες, στους 246 οι διασωληνωμένοι