MEDIA

Survivor spoiler: Πολύ δύσκολα τα πράγματα για τους «κόκκινους»

Survivor spoiler: Πολύ δύσκολα τα πράγματα για τους «κόκκινους»

Survivor spoiler: Μία εβδομάδα γεμάτη με εκπλήξεις ήταν αυτή που μας πέρασε, με τους «κόκκινους» επιτέλους να κερδίζουν δύο αγώνες και να παραμένουν αλώβητοι, ενώ με τις νέες προσθήκες δυνάμωσαν ακόμα περισσότερο.

Ωστόσο, από εδώ και πέρα τα πράγματα δυσκολεύουν ξανά για τους «κόκκινους», μετά την αποχώρηση της Βαλέριας Χοψονίδου, η οποία δεν ήταν και τόσο καλή στα αγωνίσματα, με αποτέλεσμα να είναι ένας σίγουρος πόντος για τους «κόκκινους». Την ίδια ώρα μία από τις καλύτερες παίκτριες του παιχνιδιού η Σοφία παραμένει off, μετά τον τραυματισμό της στο πόδι, ενώ η Μαριαλένα επέστρεψε στην αγωνιστική δράση.

Στους «κόκκινους» παραμένει το σοβαρότερο πρόβλημα, όπως θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε, και δεν είναι άλλο από την Ανθή Σαλαγκούδη, η οποία δύσκολα κερδίζει, με τους «μπλε» να την επιλέγουν στις κρίσιμες γυναικείες αναμετρήσεις.

Στο μέτωπο των ανδρών, ο Ηλίας Μπόγδανος είναι σαφώς καλύτερος από τον Δημήτρη Μακρόπουλο, τη νέα προσθήκη των μπλε, ωστόσο ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη. Θα πρέπει λοιπόν Ασημακόπουλος, Παπαδόπουλος και Κοψιδάς να δυναμώσουν κι άλλο αν θέλουν να τα επικρατήσουν, γιατί η ευστοχία του Τζέιμς στους στόχους είναι… διαβολική!

Βέβαια και οι «μπλε» έχουν το αγκάθι που ακούει στο όνομα Πάνος Καλλίδης, ο οποίος φέρνει νίκες… αλλά σπάνια.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: «Όχι» σε αυστηρό lockdown - Ποιες οι εισηγήσεις της επιτροπής - Το σχέδιο για την Αττική