MEDIA

Survivor: Τι συμβαίνει ανάμεσα σε Νίκο και Άννα Μαρία; Η αποκάλυψη της Βαλέριας Χοψονίδου

Survivor: Τι συμβαίνει ανάμεσα σε Νίκο και Άννα Μαρία; Η αποκάλυψη της Βαλέριας Χοψονίδου

Η Βαλέρια Χοψονίδου αποκάλυψε αν συμβαίνει κάτι ερωτικό ανάμεσα στους δύο παίκτες της μπλε ομάδας

Καλεσμένη στην εκπομπή «Love it» το μεσημέρι της Παρασκευής (19/2) βρέθηκε η Βαλέρια Χοψονίδου.

Η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης, αλλά αποκάλυψε αν συμβαίνει κάτι ερωτικό ανάμεσα στον Αλέξη και την Ελευθερία, αλλά και στην Άννα Μαρία και τον Νίκο.

«Δεν υπήρξε κάτι ανάμεσα στην Ελευθερία και τον Αλέξη και αυτό το είχα συζητήσει με την Ελευθερία. Δεν είχαν έρθει κοντά. Δεν κατάλαβα τι συνέβη στην Κόκκινη ομάδα, απλά ο Αλέξης έλεγε στην Ελευθερία στις συζητήσεις που είχαν, ότι η Ελευθερία τον έχει προσεγγίσει ερωτικά και επειδή ο Αλέξης δεν ανταποκρίθηκε δημιουργήθηκε κόντρα. Δεν υπήρξε κάτι ερωτικό, ούτε αντιλήφθηκα εγώ κάτι τέτοιο. Στην κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε, το τελευταίο που θα σκεφτείς είναι κάτι ερωτικό. Είτε άνδρας είσαι είτε γυναίκα είναι το ίδιο πράγμα. Και να μπορούσες να φλερτάρεις, δεν σου περνάει από το μυαλό.

Η Άννα Μαρία και ο Μπαρτζής έχουν έρθει κοντά, αλλά όχι ερωτικά. Είναι κοντά, αλλά όχι μόνο με τον Νίκο, αλλά και με τον Τζειμς. Η Άννα Μαρία από όσο γνωρίζω έχει σχέση, αρά πώς να δημιουργηθεί και κάτι τέτοιο; Ίσως ο Αλέξης το είπε αυτό, επειδή είναι πολύ κοντά και κοιμούνται δίπλα.», ανέφερε χαρακτηριστικά η Βαλέρια Χοψονίδου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Survivor Spoiler (19/2): Στα «μαχαίρια» οι Μπλε – Απομακρύνουν και τον Καλλίδη; (video)