MEDIA

Survivor spoiler: Χαμός! Έξαλλη με τον πρώην της η Μαριαλένα - «Αποχωρώ από το παιχνίδι»

Survivor spoiler: Χαμός! Έξαλλη με τον πρώην της η Μαριαλένα - «Αποχωρώ από το παιχνίδι»

Τα... όργανα ξεκίνησαν νωρίς στην παραλία των «μπλε» με την έλευση του πρώην της Μαριαλένας Ρουμελιώτη!

Τα... παρατράγουδα από την έλευση του Σάκη Κατσούλη στην Μπλε ομάδα ξεκίνησαν αμέσως, καθώς ένα σχόλιό του προς την πρώην του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, την έφτασαν σε σημείο να ζητήσει να αποχωρήσει από το παιχνίδι!

Για όσους δεν το γνωρίζουν, η Μαριαλένα και ο Σάκης ήταν ζευγάρι για δυο χρόνια και είχαν κάνει μαζί την αίτηση για το Survivor. Ωστόσο, λίγο πριν μπει η Μαριαλένα στο Survivor χώρισαν.

Αυτό όμως που σίγουρα δεν περίμενε η παίκτρια ήταν πως θα έβλεπε ξανά το πρώην της στον Άγιο Δομίνικο, θα κοιμούνται στην ίδια καλύβα ενώ λίγο πιο δίπλα θα βρίσκεται και η επόμενη σύντροφος του Σάκη Κατσούλη.

Σύμφωνα με όσα είπε στο «Πρωινό» ο Αλέξης Μίχας: «Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δεν θέλει καμία επαφή με τον Σάκη Κατσούλη. Ο δεσμός τους ήταν σοβαρός, αλλά έχει τελειώσει οριστικά και αμετάκλητα. Τα πράγματα, όσον αφορά στις διαπροσωπικές σχέσεις, στη μπλε ομάδα δεν πάνε καθόλου καλά. Υπάρχουν εντάσεις και διενέξεις. Η Μαριαλένα έχει από τυπικές έως ανύπαρκτες σχέσεις με τον πρώην σύντροφό της, τον Σάκη Κατσούλη.

Κάποια στιγμή, έκανε ένα ειρωνικό σχόλιο ο Σάκης, το οποίο εκνεύρισε πάρα πολύ την Μαριαλένα. Έγινε έξαλλη, ζήτησε να μιλήσει με την παραγωγή, απείλησε να αποχωρήσει. Ήταν για δευτερόλεπτα αυτή η ιστορία, δεν κράτησε».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Εξέλιξη - «βόμβα»: Μετά τον Λιγνάδη και δεύτερος ηθοποιός στο μικροσκόπιο του Εισαγγελέα