MEDIA

Survivor: Αυτοί κέρδισαν την ασυλία – Χαμός στο παιχνίδι (video)

Survivor: Αυτοί κέρδισαν την ασυλία – Χαμός στο παιχνίδι (video)

Survivor: Και τι δεν είδαν τα μάτια μας στο χθεσινό (22/2) επεισόδιο

Νέα εβδομάδα ξεκίνησε χθες (22/2) στο Survivor, όμως κάποια πράγματα παρέμειναν ίδια. Εντάσεις, ίντριγκες, ανατροπές και σκληρές μάχες.

Πριν το αγώνισμα της ασυλίας, είδαμε τον Τζέιμς να αποχωρεί λόγω αδιαθεσίας και να μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Η μπλε ομάδα έχασε ίσως τον καλύτερό της παίκτη, όμως δεν πτοήθηκε.

Στην κόκκινη ομάδα ξεκίνησαν οι έντονες διαμάχες ανάμεσα στους παίκτες και ουσιαστικά όλοι τα έβαλαν με τον Κώστα, την Ανθή και τη Σοφία, που πλέον θεωρούνται, μαζί με τη Μαριάνθη, μία υπο-ομάδα.

Στο αγώνισμα οι μπλε πήραν ακόμα μία εύκολη νίκη. Η έλευση των νέων παικτών έδωσε μεγάλη δύναμη στην ομάδα και με 10-5 πήραν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας. Από την άλλη πλευρά, την ατομική ασυλία στην κόκκινη ομάδα κέρδισε η Καρολίνα.

Έτσι η κόκκινη ομάδα κλήθηκε να ψηφίσει τον πρώτο παίκτη για υποψήφιο προς αποχώρηση στο συμβούλιο του νησιού. Εκεί έγινε χαμός! Αρχικά η Ελευθερία Ελευθερίου δεν ένιωσε καλά, ίσως μετά τα λόγια που ακούστηκαν για εκείνη και έβαλε τα κλάματα ζητώντας να αποχωρήσει.

Στη συνέχεια τα οι τόνοι στην κόκκινη ομάδα ανέβηκαν. Η Ανθή Σαλαγκούδη και η Σοφία δέχθηκαν τα «πυρά» από τους συμπαίκτες της και εκείνες με τη σειρά τους έκαναν τη δική τους «επίθεση» στον Τριαντάφυλλο.

Μάλιστα, η μπλε ομάδα αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Κώστα Παπαδόπουλο πριν το συμβούλιο του νησιού. Ο παίκτης δεν παραδέχθηκε τίποτα, παρά τις κατηγορίες των «μπλε».

Τελικά μετά τη ψηφοφορία των παικτών, η Ανθή Σαλαγκούδη βγήκε για ακόμη μια φορά υποψήφια προς αποχώρηση με έξι ψήφους.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ελληνικό #metoo: Η υπερασπιστική γραμμή του Λιγνάδη - Κλείνει η προανάκριση για τον δεύτερο ηθοποιό