MEDIA

Survivor Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (02.03) την ασυλία – Επεισοδιακό Συμβούλιο του Νησιού

Survivor Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (02.03) την ασυλία – Επεισοδιακό Συμβούλιο του Νησιού
Instagram/Survivor Greece

Survivor Spoiler: Γεμάτο εντάσεις, κόντρες και ίντριγκα θα είναι και το αποψινό (02.03) επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Ένα ακόμα επεισόδιο του Survivor έρχεται να ανεβάσει το… θερμόμετρο στα ύψη. Στις τάξεις της μπλε ομάδας υπάρχει αναβρασμός, μετά την ήττα στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας. Οι επιθέσεις που άρχισε να δέχεται ο Τζέιμς προκάλεσαν τριγμούς και ειδικά μετά τη νίκη του στο ατομικό αγώνισμα ασυλίας οι αντιπαραθέσεις κορυφώθηκαν καθώς δεν μπορούσαν να τον ψηφίσουν οι παίκτες που θα το επιθυμούσαν.

Οι μπλε έχουν γίνει… άνω-κάτω με τους Κρις Σταμούλη και Αλέξη Παππά να βάζουν «μπουρλότο» στο αγώνισμα ασυλίας καθώς υποστήριξαν πως δεν πρόκειται να αγωνιστούν. Αυτόματα η ομάδα τους παίρνει πέναλτι με βάση τους κανόνες του Survivor, κάτι που γινόταν και με τους κόκκινους όταν δεν αγωνιζόταν η Ανθή Σαλαγκούδη.

Εν τω μεταξύ, για τους δυο παίκτες πρόσφατα είχε ξεσπάσει σάλος καθώς είχαν φύγει από την παραλία τους και είχαν βγει εκτός ορίων με την παραγωγή του Survivor να τους επιβάλλει πρόστιμο. Μάλιστα, υπάρχει μεγάλη φημολογία πως είχαν επεισόδιο με έναν υπάλληλο εταιρίας security.

Παράλληλα, στη μπλε ομάδα έχουν αυξηθεί οι εντάσεις ακόμα και ανάμεσα σε παίκτες που μέχρι πρότινος φαινόταν να έχουν έρθει πολύ κοντά. Ο λόγος για την Άννα Μαρία Βέλλη και τον Νίκο Μπάρτζη, που κοντραρίστηκαν στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor. Οι τηλεθεατές, πάντως, δεν φαίνονται να παίρνουν το μέρος της youtuber και τα σχόλια ήταν εναντίον τηςΤα πλάνα μετά τον τελευταίο καυγά στη μπλε ομάδα, που δεν είχαν προβληθεί στην τηλεόραση, έδωσαν αρκετές απαντήσεις.

Με όλο αυτό το σκηνικό να έχει διαμορφωθεί, οι δυο ομάδες θα μπουν στον στίβο μάχης για ένα ακόμα αγώνισμα ασυλίας στο Survivor. Θυμίζουμε πως ήδη οι κόκκινοι κέρδισαν στο πρώτο αγώνισμα με τους μπλε μέσα από την ψηφοφορία να αναδεικνύουν ως υποψήφιο για αποχώρηση τον Κρις Σταμούλη. Η μάχη μεταξύ των δυο ομάδων αναμένεται και πάλι να είναι σκληρή, με τα spoilers ήδη να δίνουν απαντήσεις για τον νικητή…

Αν επιβεβαιωθεί η διαρροή για τη νίκη των κόκκινων, το Συμβούλιο του Νησιού στο Survivor αναμένεται για ακόμα μια φορά επεισοδιακό. Ο Τζέιμς Καφετζής δεν μπορεί να ψηφιστεί, αλλά θα δώσει κάποιον υποψήφιο για αποχώρηση ο οποίος θα προστεθεί στον ήδη υποψήφιο Κρις Σταμούλη και σε αυτόν που θα προκύψει από την ψηφοφορία.

Με τα δεδομένα που διαμορφώθηκαν, είναι δύσκολο να προβλέψει κανείς τι θα γίνει αφού οι «κλίκες» των μπλε έχουν πλέον διασπαστεί και οι ψήφοι θα μοιραστούν με διαφορετικά κριτήρια. Αναμφίβολα, θα είναι ένα ακόμα ενδιαφέρον επεισόδιο του Survivor

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: Τρομακτική έκρηξη με 1.159 νέα στην Αττική – Ξεπέρασε τα 300 η Θεσσαλονίκη