MEDIA

Survivor Spoiler (2/3): Κρις και Αλέξης «τινάζουν» το παιχνίδι στον αέρα (video)

Survivor Spoiler (2/3): Κρις και Αλέξης «τινάζουν» το παιχνίδι στον αέρα (video)

Survivor Spoiler (2/3): Η απόφασή τους θα προκαλέσει χαμό

Αν νομίζατε ότι στο επεισόδιο της Δευτέρας (1/3) είδατε πολλά, μόλις δείτε το trailer του αποψινού επεισοδίου θα αναθεωρήσετε.

Τα «μαύρα πρόβατα» της μπλε ομάδας παίρνουν μία απόφαση «βόμβα» στο σημαντικό αγώνισμα της δεύτερης ασυλίας και μάλλον αυτή θα είναι καθοριστική για το αποτέλεσμα. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Χθες (1/3) είδαμε στο Survivor τον Τζέιμς να γυρίζει τη… μπιφτέκα πολλές φορές. Ενώ είχε πει πως θα ψηφίσει αγωνιστικά, άλλαξε την απόφασή του στο συμβούλιο του νησιού, ενώ άφησε να εννοηθεί πως για τις ήττες της ομάδας του φταίνε οι νέοι παίκτες.

Ο «πρίγκιπας» δέχθηκε «βολές» από παίκτες της ομάδας του αλλά και από της κόκκινης με αποτέλεσμα να βρίσκεται πλέον σε δύσκολη θέση. Αυτό που -σίγουρα- τον έσωσε γι’ αυτή τη βδομάδα, είναι η κατάκτηση της ατομικής ασυλίας.

Πρώτος υποψήφιος γι’ αυτή τη βδομάδα βγήκε ο Κρις και όπως βλέπουμε στο trailer, θα πάρει την… εκδίκησή του. Υποστηρικτής θα είναι ο φίλος του Αλέξης, που αποφασίζουν να μην αγωνιστούν στο αγώνισμα, κάτι που θα φέρει ποινή στην ομάδα τους. Να θυμίσουμε πως το ίδιο είχε κάνει και η Ανθή Σαλαγκούδη την περασμένη βδομάδα στην κόκκινη ομάδα, κάτι που ουσιαστικά χάρισε τη νίκη στους μπλε.

Περιμένουμε να δούμε με μεγάλο ενδιαφέρον τι θα συμβεί σήμερα μετά από αυτή την εξέλιξη. Το σίγουρο είναι πως τα πράγματα στους μπλε όσο πάνε και χειροτερεύουν, την ώρα που οι κόκκινοι έχουν δυναμώσει.

Δείτε το trailer του αποψινού επεισοδίου:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αποκλειστικό: «Μπλόκο» στο SMS με κωδικό 6 – Απαγόρευση μετακινήσεων από δήμο σε δήμο στην Αττική