MEDIA

Survivor Spoiler 13/3: «Βόμβα» με αποχώρηση Καλλίδη - Παίρνει τη θέση του ο Τριαντάφυλλος;

Survivor Spoiler 13/3: «Βόμβα» με αποχώρηση Καλλίδη - Παίρνει τη θέση του ο Τριαντάφυλλος;

Survivor Spoiler 13/3: Τέλος το ριάλιτι επιβίωσης για τον τραγουδιστή. Όλο το παρασκήνιο πίσω από την αποχώρησή του.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, οι πληροφορίες έκαναν λόγο πως ένας διάσημος επιθυμεί να αποχωρήσει από το Survivor, καθώς το κλίμα δεν τον σήκωνε άλλο. Το… παιχνίδι αυτό παιζόταν ανάμεσα σε Τριαντάφυλλο και Πάνο Καλλίδη. Ο πρώτος δέχθηκε «επίθεση» από τους συμπαίκτες του, οι οποίοι ανέφεραν πως τους έκανε πρόταση 2.000 ευρώ (σε κάποιους) για να μην τον ψηφίζουν, ενώ ο παίκτης της μπλε ομάδας έχει γίνει… κόκκινο πανί εδώ και δύο εβδομάδες.

Η αιτία είναι πως ο τραγουδιστής είναι αδύναμος αγωνιστικά και έτσι δεχόταν συνεχώς τα πυρά από κάποιους συμπαίκτες του. Το ποτήρι ξεχείλησε όταν ο Καλλίδης αποφάσισε να προσποιηθεί τραυματισμό και έτσι η ομάδα του πήρε πέναλτι, που μπορεί να μην κόστισε τελικά στους μπλε, ήταν κάτι που δεν άρεσε όμως σε κανέναν.

Από εκείνη την ημέρα, το κλίμα βάρυνε ακόμα περισσότερο, με την κλίκα των τριών (Τζέιμς, Άννα Μαρία, Νίκο), να του κάνουν συνεχώς «επιθέσεις» και να αναφέρουν ασταμάτητα πως είναι ο πιο αδύναμος και πως πρέπει να ψηφιστεί από όλους για να αποχωρήσει.

Έτσι ο τραγουδιστής δεν άντεξε άλλο την πίεση αυτή και ζήτησε να αποχωρήσει. Μάλιστα, όπως αναφέρει το Dokari.gr, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ζήτησε από την παραγωγή να κάτι τέτοιο, όμως ήταν η τελευταία καθώς το αίτημά του έγινε δεκτό.

Πάνος Καλλίδης τέλος, λοιπόν... Θα το δούμε, εκτός απροόπτου είτε την Κυριακή, είτε -το αργότερο- τη Δευτέρα. Και ως προς την αναπλήρωσή του; Πιο πιθανό σενάριο να πάρει ο Τριαντάφυλλος τη θέση του, αφού οι μπλε δεν γίνεται να μείνουν με 8 παίκτες, έναντι 11 της κόκκινης ομάδας.

Αδερφή Τριαντάφυλλου: «Παίζουν με ανθρώπινες ψυχές»

Η αδελφή του Τριαντάφυλλου, Δέσποινα μίλησε στην εκπομπή, «Ευτυχείτε», για την κόντρα που έχει ξεσπάσει αλλά και για την δωροδοκία για την οποία τον κατηγορούν ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Γιώργος Κόρομι.

Η αδερφή του είπε πως σε καμία περίπτωση δεν τους δωροδόκησε. «Ο Τριαντάφυλλος έχει χιούμορ και το ξέρετε… Μπορεί σε κάποια συζήτηση να έκανε πλάκα και να τους είπε "άντε άμα μείνουμε και βγούμε θα σας δώσω και λεφτά, θα σας κάνω κάποιο δώρο". Απλώς τα παιδιά τώρα για να πετύχουν το σκοπό τους, παίζουν με ανθρώπινες ψυχές. Είναι άσχημο».

Και υπογράμμισε: «Ο Ασημακόπουλος με απογοήτευσε. Ο Τριαντάφυλλος δεν πήγε για τη νίκη… ήθελε να πάει για την εμπειρία…». «Μου στέλνουν μηνύματα βλέπουν το Survivor για να βλέπουν τον Τριαντάφυλλο…».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα Σμύρνη: Η ώρα της απολογίας για τον «Ινδιάνο» - Αρνείται εμπλοκή στην επίθεση στον αστυνομικό