MEDIA

Survivor: Η συγκινητική αποχώρηση του Καλλίδη – Κόκκινοι εναντίον Τριαντάφυλλου (videos)

Survivor: Η συγκινητική αποχώρηση του Καλλίδη – Κόκκινοι εναντίον Τριαντάφυλλου (videos)

Survivor: Και τι δεν είδαμε στο επεισόδιο της Κυριακής (14/3)

Τα δύσκολα τώρα ξεκινούν στους κόκκινους με το κλίμα να έχει χαλάσει εντελώς και η πείνα να τους έχει οδηγήσει σε συνεχείς καυγάδες.

Στο επεισόδιο της Κυριακής (14/3) δύο μπορούμε να πούμε πως ήταν οι… πρωταγωνιστές, ένας για κάθε ομάδα. Αρχικά ο Πάνος Καλλίδης από τους μπλε.

Ο τραγουδιστής πριν το αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό, ανακοίνωσε την οικειοθελή αποχώρησή του. Ο Καλλίδης δεν άντεξε την πίεση και παραδέχτηκε πως δεν κάνει για Survivor, λέγοντας πως όσο και να τον ψηφίζει το κοινό, εκείνος ξέρει πως δεν μπορεί να κερδίσει. Τη στιγμή που ανακοίνωσε σε όλους την αποχώρησή του, το κλίμα ήταν βαρύ με τη Μαριαλένα να ξεσπά σε κλάματα και άλλους παίκτες να συγκινούνται.

Ας πάμε τώρα και στην κόκκινη ομάδα, όπου ο Τριαντάφυλλος είναι ολομόναχος. Ο «Ντάφυ» ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στην κάμερα μετά από τις «επιθέσεις» που δέχεται από τους συμπαίκτες τους.

Κόρο και Ασημακόπουλους τα έβαλαν για άλλη μια φορά μαζί του, με τον πρώτο μάλιστα να βγάζει μία «δυνατή» ψαριά και να αναφέρει πως δεν πρόκειται να δώσει τίποτα στον Τριαντάφυλλο.

Αυτό έγινε και δημιουργήθηκε ακόμα μία ένταση στην κόκκινη καλύβα, όταν ο Παύλος και η Μαριάνθη ανέφεραν μπροστά σε όλους πως ήταν κατά αυτής της απόφασης. Μάλιστα, η παίκτρια των κόκκινων δέχθηκε και αυτή «επίθεση» από κάποιους παίκτες, λέγοντας πως βρήκε φαγητό στη ζούγκλα και το έφαγε μόνη της.

Όπως καταλαβαίνουμε, σε περίπτωση που οι κόκκινοι χάσουν μία από τις δύο ασυλίες, Τριαντάφυλλος και Μαριάνθη θα βρεθούν σε πολύ δύσκολη θέση. Η… σωτηρία τους θα είναι η ατομική ασυλία, όμως αν δεν συμβεί αυτό, όλα δείχνουν πως θα είναι υποψήφιοι.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καθαρά Δευτέρα: Πώς θα πετάξετε σήμερα χαρταετό - Τα μέτρα που ισχύουν - Τι είναι ανοικτό και τι όχι