MEDIA

Survivor Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (16.03) την ασυλία – Οι υποψήφιοι για αποχώρηση

Survivor Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (16.03) την ασυλία – Οι υποψήφιοι για αποχώρηση
Instagram/Survivor Greece

Survivor Spoiler: Δεύτερο αγώνισμα ασυλίας για τις δυο ομάδες του ριάλιτι επιβίωσης – Ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι για να φύγουν από το παιχνίδι.

Στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor είδαμε ένα αγώνισμα ασυλίας το οποίο παίχτηκε σε δυο… δόσεις. Οι τραυματισμοί στη μπλε ομάδα ανάγκασαν την παραγωγή να διακόψει το παιχνίδι και να μεταφέρει τους παίκτες σε άλλο στίβο μάχης, αφού χρειάστηκε να διακομιστούν κάποιοι ακόμα και στο νοσοκομείο.

Εν τέλει, οι μπλε κατάφεραν να πάρουν την πρώτη ασυλία και έτσι οι κόκκινοι ήταν αυτοί που κλήθηκαν να ψηφίσουν στο συμβούλιο του νησιού. Νωρίτερα, η Νικολέττα είχε πάρει την ατομική ασυλία και έτσι δεν γινόταν να ψηφιστεί, αν και το μέλλον της ψηφοφορίας στη συγκεκριμένη ομάδα ήταν σίγουρο. Ο Τριαντάφυλλος πήρε εννέα ψήφους, ενώ μόνο ο ίδιος και η Μαριάνθη ψήφισαν τον Κόρο.

Στο επεισόδιο της Τρίτης (16.03) στο Survivor θα παρακολουθήσουμε το δεύτερο αγώνισμα για την ασυλία. Οι κόκκινοι έχουν αρκετά προβλήματα να αντιμετωπίσουν. Πέρα από τη διαμάχη που υπάρχει με τον Τριαντάφυλλο, ο Γιώργος Κοψιδάς είναι σε τραγική κατάσταση και υπάρχουν φήμες ακόμα και για οικειοθελή αποχώρηση από το παιχνίδι. Την ίδια ώρα, προβλήματα υπάρχουν και στους μπλε, με τους τραυματισμούς των παικτών και τις δικές τους έριδες. Ποια από τις δυο ομάδες θα μπορέσει να επικρατήσει; Τα spoilers έχουν δώσει ήδη την απάντηση.

Με βάση τη δεδομένη δεύτερη νίκη των μπλε, το σίγουρο είναι πως αυτή την εβδομάδα από το Survivor θα αποχωρήσει παίκτης της κόκκινης ομάδας. Ο ένας υποψήφιος είναι ο Τριαντάφυλλος, ενώ στην αποψινή ψηφοφορία θα αναδειχθεί ως δεύτερη η Μαριάνθη. Η μεγάλη ανατροπή θα γίνει με τον παίκτη που θα κληθεί να υποδείξει η Νικολλέτα. Αυτός, λοιπόν, θα είναι ο Γιώργος Κοψιδάς, ο άνθρωπος που έφτιαξε την κόκκινη ομάδα.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, σε μια τέτοια περίπτωση να δούμε μια από τις πιο… ανούσιες ψηφοφορίες στο Survivor. Ειδικότερα σε περίπτωση που ο Γιώργος Κοψιδάς αποφασίσει να αποχωρήσει λόγω της άσχημης σωματικής κατάστασης που έχει βρεθεί το τελευταίο διάστημα.

Αν δεν αποχωρήσει οικειοθελώς, ωστόσο, αναμένεται να δούμε… μάχη του ίδιου με την Μαριάνθη στις ψήφους, αφού ο Τριαντάφυλλος – ειδικά με την ίντριγκα που προκαλεί – αποκλείεται στην παρούσα φάση να βγει εκτός Survivor. Στο επεισόδιο της Τρίτης, πάντως, δεν θα λείψουν ξανά οι εντάσεις μεταξύ των δυο ομάδων στο αγώνισμα...

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κυμπουρόπουλος στο Newsbomb.gr: «Αν η μάνα μου είχε δει ότι είμαι ανάπηρος, θα με σκότωνε ή όχι;»