MEDIA

Survivor Spoiler 19/3: «Κωλοτούμπα» στην κόκκινη ομάδα - Τι θα γίνει με τον Τριαντάφυλλο

Survivor Spoiler 19/3: «Κωλοτούμπα» στην κόκκινη ομάδα -  Τι θα γίνει με τον Τριαντάφυλλο

Survivor Spoiler 19/3: Η αποχώρηση του Γιώργου Κοψιδά, αλλάζει ξανά τις ισορροπίες στην κόκκινη ομάδα

 

Ο λόγος που έβγαλε ο Γιώργος Κοψιδάς μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του, ήταν η αφορμή να ξεσπάσει νέος καβγάς στην κόκκινη ομάδα.

Ο Τριαντάφυλλος πειράχτηκε από τα λόγια του ηθοποιού περί ριάλιτι και μετά από δικές του κουβέντες, ο Κόρο και ο Ασημακόπουλος του επιτέθηκαν. Ο «Ντάφυ» είναι ξεκάθαρα ο στόχος των συμπαικτών του, όμως μετά την παραμονή του, τα πράγματα αλλάζουν.

Οι κόκκινοι κατάλαβαν για τα καλά πως ο Τριαντάφυλλος έχει «ρεύμα» στον κόσμο και έτσι αναμένεται να δούμε απίστευτη «κωλοτούμπα». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε», στην κόκκινη καλύβα φοβούνται πλέον τον «τυφώνα» Τριαντάφυλλο αλλά και τη σύμμαχό του, Μαριάνθη. Έτσι αναμένεται να σηκώσουν… σημαία ανακωχής και να δώσουν ένα «τέλος» σε αυτή την κόντρα, χωρίς βέβαια να λείψουν οι μικροεντάσεις.

Βέβαια αν συμβεί αυτό και ο Τριαντάφυλλος, έχοντας καταλάβει τη δυναμική του, τους γυρίσει την πλάτη, τότε ίσως να χάσει το όποιο δίκιο έχει. Πάντως αναμένεται να δούμε μία νέα συμμαχία που μπορεί να αλλάξει πολλά.

Ο τραγουδιστής ήδη έχει με το μέρος του τη Μαριάνθη και μαζί του, σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, θα πάει ο Παύλος και ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός – «Βόμβα» Σαρηγιάννη στο Newsbomb.gr: Έρχεται «τσουνάμι» - 9.000 κρούσματα μέχρι το Μάιο