MEDIA

Survivor Αποχώρηση: Ο Κοψιδάς «έκραξε» τους τηλεθεατές – «Εγώ δεν είμαι για reality» (video)

Survivor Αποχώρηση: Ο Κοψιδάς «έκραξε» τους τηλεθεατές – «Εγώ δεν είμαι για reality» (video)

Survivor Αποχώρηση: Ο αρχηγός της κόκκινης ομάδας αποχώρησε από το παιχνίδι αφήνοντας αιχμές για την επιλογή του τηλεοπτικού κοινού

Έπαιξε, ρίσκαρε και έχασε. Ο Γιώργος Κοψιδάς αποτελεί παρελθόν από το Survivor, με το τηλεοπτικό κοινό να δείχνει την προτίμησή του στα πρόσωπα των Τριαντάφυλλου και Μαριάνθης.

Ο αρχηγός της κόκκινης ομάδας είχε ζητήσει από την Νικολέτα να τον ψηφίσει ως κάτοχος της ατομικής ασυλίας, πιστεύοντας στις δυνάμεις του, ώστε να διώξει μέσα από τη ψηφοφορία τον «Ντάφυ» ή την 29χρονη παίκτρια, πλήρωσε όμως την υπεροψία του.

Εντύπωση έκαναν οι δηλώσεις του Κοψιδά, μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής τους. Ο ηθοποιός τα έβαλε έμμεσα με το τηλεοπτικό κοινό, λέγοντας πως κατάλαβε τι θέλει να βλέπει ο κόσμος και πως εκείνος δεν είναι για κουτσομπολιό, ίντριγκα και τσακωμούς. Μάλιστα, όταν η Καρολίνα τον πήρε αγκαλιά για να τον αποχαιρετήσει, ανέφερε πως εκείνος δεν είναι για ριάλιτι.

«Ρίσκαρα και έχασα. Χαίρομαι γιατί θα γυρίσω στους δικούς μου ανθρώπους και θα φάω όμορφα φαγητά. Θα δω τις γάτες μου, τους ανθρώπους που αγαπώ. Και χαίρομαι γιατί ο κόσμος έδειξε ο κόσμος το τι θέλει να βλέπει. Δεν θέλει να βλέπει αυτό που πρεσβεύω εγώ, που είναι ευθύτητα, ειλικρίνεια, αλήθεια, εντιμότητα, ακεραιότητα, υγεία, ηθική. Θέλει να βλέπει κουτσομπολιό, ίντριγκα, τσακωμούς, κακίες... Χαίρομαι οπότε που θα φύγω από όλο αυτό και θα επιστρέψω στην κανονική μου ζωή. Παίρνω υπέροχες εικόνες μαζί μου. Στενοχωριέμαι για την ομάδα μου γιατί προσπάθησα να βγάλω την αρνητική ενέργεια, αλλά πλέον θα συνεχιστεί αυτό», είπε με πικρία ο ηθοποιός.

Τα λόγια του αυτά προκάλεσαν την αντίδραση των χρηστών στο Twitter, με τα σχόλια να είναι αρνητικά στο hashtag #SurvivorGR

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Το «θαύμα» και η μάχη για να κρατηθεί στη ζωή το τρίχρονο αγόρι