MEDIA

Survivor Spoiler (21/03): Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού

Survivor Spoiler (21/03): Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού

Survivor Spoiler (21/03): Κόκκινοι ή Μπλε θα καταφέρουν να κερδίσουν το έπαθλο φαγητού; Δείτε το trailer του σημερινού επεισοδίου

Έπειτα από την αποχώρηση του Γιώργου Κοψιδά, η κόκκινη και η μπλε ομάδα θα βρεθούν εκ νέου στο στίβο μάχης με μοναδικό στόχο τη νίκη για το έπαθλο φαγητού.

Σήμερα στο Survivor έχουμε ένα ακόμα απαιτητικό αγώνισμα με έπαθλο φαγητού που περισσότερο ανάγκη δείχνουν να το έχουν οι κόκκινοι, οι οποίοι αποδυναμώθηκαν με την απώλεια του γνωστού ηθοποιού.

Ο Γιώργος Κοψιδάς ρίσκαρε και έχασε. Ο ηθοποιός, βγήκε από μόνος του στον... τάκο, καθώς το είχε ζητήσει από την Νικολέτα που είχε ατομική ασυλία, για να διώξει από το Survivor, έναν από τους άλλους δύο υποψήφιους (Τριαντάφυλλο και Μαριάνθη) καθώς «χαλούσαν το κλίμα στην ομάδα που δημιούργησε». Το τηλεοπτικό κοινό όμως, επέλεξε να στείλει πίσω στην Ελλάδα τον αρχηγό των «Κόκκινων».

Μάλιστα, στην κόκκινη ομάδα η μουρμούρα για τον Τριαντάφυλλο καλά κρατεί, με τους συμπαίκτες του να του επιτίθενται ξανά και ξανά μετά την αποχώρηση του Γιώργου Κοψιδά, λέγοντάς του σε κάθε ευκαιρία πως εκείνος θα έπρεπε να αποχωρήσει και όχι ο πρώην, πλέον, αρχηγός τους!

Από την άλλη, οι μπλε μπορεί να παραμένουν διασπασμένοι σε δύο ομάδες όμως συνεχίζουν να είναι καλοί αγωνιστικά, με μια μικρή παρένθεση στον αγώνα με έπαθλο την επικοινωνία όπου γνώρισαν την ήττα με το δύσκολο ωστόσο 10-8 από τους κόκκινους!

Survivor Spoiler (21/03): Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού

Το αγώνισμα απαιτεί συνεργασία τριών παικτών οπότε θα δούμε αρκετές διαμάχες αλλά και... γαλλικά!

Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (21/03); Σύμφωνα με τα spoilers οι μπλε είναι εκείνοι που θα πάρουν τη νίκη. Οι απαντήσεις φυσικά στις 21:00 στον ΣΚΑΪ!

Δείτο το trailer του σημερινού επεισοδίου:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός - Προειδοποίηση Μαρουσάκη: Χιόνια στην Αττική και πολικές θερμοκρασίες υπό το μηδέν