MEDIA

Γιώργος Σουξές: Ο «ενωματάρχης» έκανε spoiler για τις Άγριες Μέλισσες - Τι αποκάλυψε

Γιώργος Σουξές: Ο «ενωματάρχης» έκανε spoiler για τις Άγριες Μέλισσες - Τι αποκάλυψε

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο ηθοποιός Γιώργος Σουξές έκανε μια αποκάλυψη για τη δημοφιλή σειρά

Ο Γιώργος Σουξές βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «The 2Night Show».

Ο αγαπημένος ηθοποιός, που υποδύεται τον ενωμοτάρχη στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» εκτός από τις προσωπικές του εξομολογήσεις, προχώρησε και σε spoiler για τη σειρά.

Αρχικά μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να χάσει τα περιττά κιλά που τον ταλαιπωρούσαν.

«Δεν μου αρέσει καθόλου αυτό που έβλεπα. Κάποια στιγμή είδα τον εαυτό μου και σοκαρίστηκα, ήταν ένα τέρας. Λέω “παναγία μου, αυτόν πρέπει να αλλάξει”. Έτρωγα και δεν το καταλάβαινα» είπε ο Γιώργος Σουξές και αποκάλυψε:

«Τους τελευταίους 9 μήνες ακολουθώ τις συμβουλές διατροφολόγου. Το πρωί τρώω βρόμη με γάλα αμυγδάλου, ένα φρούτο και αμύγδαλα. Για 3 μήνες ξεκινούσα βέβαια έτσι και μετά έτρωγα τοστ. Αλλά ξεκινούσα με διατροφή! Το μεσημέρι τρώω 300 γρ. όσπρια ή κοτόπουλο με μπόλικη σαλάτα και φρούτο. Το βράδι το πρωινό ή αντίστοιχο με το μεσημεριανό. Δεν έτρωγα πρωινό πριν, αυτό είναι που έπαιξε ρόλο. Έχει αλλάξει η ζωή μου. Το τελευταίο δεκαπενθήμερο έκοψα και το τσιγάρο».

Ο Γιώργος Σουξές αναφέρθηκε και στον 25χρονο γιο του που κάνει life coaching λέγοντας ότι «διαβάζω τις αναρτήσεις του και βλέπω ότι και εγώ θα μπορούσα να γίνω καλύτερος άνθρωπος».

Όσον αφορά τις Άγριες Μέλισσες που όπως φαίνεται θα συνεχιστούν για 3η χρονιά είπε: «Είμαι πανευτυχής. Ξεκινάω το πρωί και έρχομαι να απολαύσω. Κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Θέλω κάθε μέρα να βελτιώνομαι. Οι θαυμαστές με λένε ενωμοτάρχης της καρδιάς μας».

Ερωτηθείς, δε, για τις εξελίξεις απάντησε με έναν γρίφο λέγοντας: «Ένα ενωμοτάρχης που θα γίνει διοικητής θα παντρευτεί κιόλας. Γονατίζει κάτω»

«Θέλω να την δεις τη σκηνή και να μου πεις τις εντυπώσεις σου» κατέληξε ο Γιώργος Σουξές.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Βόμβα» Γιαμαρέλλου στο Newsbomb.gr: Τα κρούσματα θα συνεχίσουν να αυξάνονται – Πώς θα κάνουμε Πάσχα