MEDIA

Survivor spoiler: Ποιοι κόκκινοι και μπλε; Τρεις «ομάδες» στο νησί και ο ένας… μόνος!

Survivor spoiler: Ποιοι κόκκινοι και μπλε; Τρεις «ομάδες» στο νησί και ο ένας… μόνος!

Survivor Spoiler: Τα πράγματα φαίνεται πως έχουν γίνει ξεκάθαρα πλέον στον Άγιο Δομίνικο

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor παρακολουθήσαμε μεγάλες εντάσεις και την αποχώρηση της Μαριάνθης Κάσδαγλη. Η παίκτρια της κόκκινης ομάδας συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικής ψήφους και έτσι αποχώρησε από το παιχνίδι αφήνοντας πίσω της… χάος.

Το κλίμα και στις δυο ομάδες είναι τεταμένο. Οι κόκκινοι θέλουν ξεκάθαρα να φύγει ο Τριαντάφυλλος από την ομάδα και του κάνουν συνεχώς «επιθέσεις». Αυτό φάνηκε -ξανά- και στο χθεσινό επεισόδιο, με τον Ηλία Μπόγδανο να μιλάει για χαμηλό IQ του τραγουδιστή αλλά και στο συμβούλιο ακούστηκαν περίεργα λόγια και από τις δύο μεριές.

Ας πάμε τώρα στη μπλε ομάδα που είναι ομάδα μόνο στα αγωνίσματα, γιατί στην καλύβα τους επικρατεί συνεχώς πανικός. Η κλίκα των «πέντε» εναντίον του Τζέιμς και του Νίκου και το αντίθετο.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης (31/3) είδαμε τους Νίκος και Σάκη να βρίσκονται μία ανάσα από το να πιαστούν στα χέρια και ο λόγος ήταν η σημαία της ομάδας τους και πιο συγκεκριμένα, πού και πώς θα τοποθετηθεί.

Όλα αυτά δείχνουν ξεκάθαρα πως στο νησί υπάρχουν πλέον τρεις «ομάδες» και ένας… μόνος του! Ο Τριαντάφυλλος είχε για μόνη σύμμαχο τη Μαριάνθη, όμως μετά την αποχώρησή της, ο «Ντάφυ» στην ομάδα του δεν έχει πλέον κανέναν, παρά μόνο τον Αλέξη Παππά, ο οποίος όμως ανήκει στους μπλε.

Άρα έχουμε από τη μία τους κόκκινους, από την άλλη τους μπλε, την δυάδα Νίκου και Τζέιμς και τον Τριαντάφυλλο ως… μπαλαντέρ! Μπορεί βάσει των κανόνων του παιχνιδιού να βρίσκεται και να αγωνίζεται με τους κόκκινους, όμως δείχνει πως μετά την ένωση, έρχεται όλο και πιο κοντά στην καλύβα των μπλε.

Είναι για λόγους μοναξιάς; Για λόγους στρατηγικής; Για τον φίλο του Αλέξη Παππά; Το τοπίο αυτό θα ξεκαθαρίσει στα επόμενα επεισόδιο. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Τριαντάφυλλος έχει πολλούς να «εξολοθρεύσει» ακόμα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τροχαίο στη Μεσογείων: Σκοτώθηκε εικονολήπτρια του «Καλημέρα Ελλάδα» - Συντετριμμένος ο Παπαδάκης