MEDIA

Survivor: Αυτός ο παίκτης έφυγε από τον Άγιο Δομίνικο (31/3) - Χαμός με Τριαντάφυλλο

Survivor: Αυτός ο παίκτης έφυγε από τον Άγιο Δομίνικο (31/3) - Χαμός με Τριαντάφυλλο

Survivor - Όλες οι ειδήσεις: Δείτε ποιος είναι ο παίκτης που έφυγε απόψε (επεισοδίο Τετάρτης 31/3) από τον Άγιο Δομίνικο μετά τη διαδικασία αποχώρησης

Το Survivor συνεχίστηκε με τον Τριαντάφυλλο να είναι για άλλη μία φορά στο επίκεντρο.

Ο γνωστός τραγουδιστής αποτελεί το «μαύρο πρόβατο» της κόκκινης ομάδας και διαρκώς προκαλούνται εντάσεις και καυγάδες γύρω από το όνομά του. Βέβαια, έχουν υπάρξει και στιγμές γέλιου, με πρωταγωνιστή ξανά τον ίδιο, όπως το 100άρι με τον Κώστα Παπαδόπουλο που «έριξε» τα social media στο επεισόδιο της Τρίτης.

Εντάσεις υπήρξανκαι στην μπλε ομάδα, αφού κι εκεί έχουν σχηματιστεί δυο υποομάδες και τα πράγματα δεν φαίνεται να κυλούν ομαλά. Παρά την αποχώρηση της Άννας Μαρίας Βέλλη, που έστειλε και το πρώτο μήνυμα για τις σχέσεις της με τους άλλους παίκτες και κυρίως τον Νίκο Μπάρτζη, φαίνεται πως οι συμπαίκτες της με τους οποίους είχε έρθει κοντά παραμένουν δυνατοί κι αυτό δημιουργεί κόντρες στο παιχνίδι. Μάλιστα, υπάρχει έντονη φημολογία για οικειοθελή αποχώρηση παίκτριας από το Survivor το επόμενο διάστημα.

Στην κόκκινη ομάδα, πάντως, το γεγονός ότι χάθηκαν και τα δυο αγωνίσματα ασυλίας και έτσι ο παίκτης που θα αποχωρήσει από το Survivor θα προέρχεται από τις τάξεις της, το θερμόμετρο έχει ανέβει κατακόρυφα.

Νικολέττα και Μαριάνθη θα καυγάδισαν έντονα και τα πράγματα αγρίεψαν ενώ σταθερά στο στόχαστρο όλων παραμένει ο Τριαντάφυλλος.

Με αυτό το σκηνικό να έχει διαμορφωθεί, κόκκινοι και μπλε μπήκαν στο στίβο μάχης του Survivor με έπαθλο την επικοινωνία. Στα τελευταία αγωνίσματα οι μπλε έδειξαν πως παρά το αριθμητικό μειονέκτημα έχουν καταφέρει να βρουν τον τρόπο να παίρνουν νίκες, ενώ οι κόκκινοι μάλλον πληρώνουν την εσωστρέφεια που τους καταδιώκει το τελευταίο διάστημα.

Θα καταφέρουν να «γυρίσουν» το χαρτί και να πάρουν τη νίκη; Δείτε στη gallery που ακολουθεί το αποτέλεσμα.

Ποιος αποχώρησε από το παιχνίδι

Η μπλε ομάδα, λοιπόν, πήγε χαρούμενη στο Συμβούλιο του Νησιού αφού κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας, ενώ οι κόκκινοι είναι στα "μαχαίρια".

Συγκεκριμένα, υπήρξε νέα ένταση μεταξύ Τριαντάφυλλου και Ηλία Μπόγδανου.

Στη συνέχεια ο "Ντάφυ", χαρακτήρισε «ηγέτη» της μπλε ομάδας τον Σάκη.

Υποψήφιοι ήταν οι Τριαντάφυλλος, Μαριάνθη και Ελένη και σύμφωνα με πληροφορίες το ντέρμπι ήταν… σκληρό για το ποιος θα παραμείνει και ποιος θα αποχωρήσει από το Survivor.

Τελικά, αυτή που αποχώρησε από το παιχνίδι είναι η Μαριάνθη.

Με την ανακοίνωση του αποτελέσματος, όλοι οι παίκτης της κόκκινης ομάδας - πλην Τριαντάφυλλου-, έπεσαν πάνω στην αγκαλιά της Ελένης. Αυτή η κίνηση, σχολιάστηκε αρνητικά από τους χρήστες των social media.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.