MEDIA

Survivor: Φοβερή νίκη των μπλε στις λάσπες – Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor: Φοβερή νίκη των μπλε στις λάσπες – Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor: Πρώτο αγώνισμα ασυλίας για τις νέες ομάδας με το αποτέλεσμα να είναι το ίδιο…

Οι ομάδες στο Survivor μπορεί να άλλαξαν με τις «μεταγραφές» των παικτών, αυτό όμως που έμεινε ίδιο, είναι πως οι μπλε πήραν τη και πάλι μία νίκη και έστειλα τους κόκκινους στο συμβούλιο του νησιού.

Για μία ακόμη φορά ο Τριαντάφυλλος μπήκε στον τάκο, αλλά ήταν απόφαση που ζήτησε και ο ίδιος ο τραγουδιστής, επηρεασμένος από το νέο του τραυματισμό και μένει να δούμε ποιοι άλλοι δύο παίκτες θα τον… ακολουθήσουν σήμερα.

Στο στίβο μάχης οι νέες ομάδες φάνηκαν με το καλημέρα πως είναι ισάξιες. Οι μπλε πήραν τη νίκη με 10-9 και στο τέλος είδαμε μία τρυφερή αγκαλιά ανάμεσα σε Σάκη και Μαριαλένα, παρότι πλέον αγωνίζονται σε διαφορετικές ομάδες.

Στον αγώνα της ατομικής ασυλίας, Ηλίας και Αλέξης έφτασαν στο τέλος, όμως ο πρώτος τελικά κατάφερε να κερδίσει το κολιέ και έτσι σήμερα καλείται να δώσει ακόμα έναν παίκτη από τους κόκκινους για υποψήφιο.

Στη ψηφοφορία η νέα σύνθεση των κόκκινων ψήφισε ξανά τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος όπως αποκαλύφθηκε είχε ζητήσει ο ίδιος να ψηφιστεί για το καλό της ομάδας, γεμάτος συγκίνηση. Ο τραγουδιστής δέχτηκε γλυκά λόγια από τους Σάκη και Ελευθερία.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φονικό στη Μακρινίτσα: Θρήνος και οδύνη για τα δύο αδέλφια - Πώς έγινε το διπλό φονικό