MEDIA

Survivor Spoiler 14/4: Έπεσε η «βόμβα» - Ο παίκτης που αποχωρεί σήμερα και η ομάδα που κερδίζει

Survivor Spoiler

Survivor Spoiler 14/4: Τεράστια έκπληξη στο ριάλιτι επιβίωσης – Ποια ομάδα θα χαρεί σήμερα μετά τη νίκη της στο αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία

Όπως κάθε Τετάρτη, έτσι και σήμερα, θα δούμε έναν παίκτη να αποχωρεί από το Survivor μόνο που απόψε θα πέσει «βόμβα» στον Άγιο Δομίνικο.

Μετά και την ολοκλήρωση του χθεσινού επεισοδίου, Τριαντάφυλλος, Ελευθερία Ελευθερίου, Παύλος Γαλακτερός και Κώστας Παπαδόπουλος, τέθηκαν στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού για 90 λεπτά.

Η λογική έλεγε από την αρχή πως ο «Ντάφυ» θα συνεχίσει στο παιχνίδι παρά την 7η υποψηφιότητά του, καθώς έχει μεγάλη δυναμική εκτός. Το ίδιο θα σκέφτονταν οι περισσότεροι και για την Ελευθερία Ελευθερίου, καθώς είναι γνωστή στο ευρύ κοινό χρόνια λόγω του επαγγέλματός της, ενώ έχει και στις… πλάτες της το τηλεοπτικό κοινό της Κύπρου.

Έτσι η αποχώρηση οι περισσότεροι περίμεναν πως η παραμονή θα παιχτεί ανάμεσα στους δύο παίκτες της μπλε ομάδας. Η «βόμβα» όμως έπεσε στο νησί και απόψε θα δούμε την Ελευθερία Ελευθερίου να αποχωρεί από το Survivor.

Η Κύπρια τραγουδίστρια φεύγει από το ριάλιτι επιβίωσης έχοντας στον τραπεζικό της λογαριασμό τουλάχιστον 64.000 ευρώ, βάσει των ποσών που έχουν ακουστεί πως κερδίζουν οι διάσημοι παίκτες. Όσο για τον Τριαντάφυλλο; Εκείνος είναι ήδη νικητής!

Πλέον κόκκινοι και μπλε θα έχουν από 7 παίκτες, δύο γυναίκες σε κάθε ομάδα. Αυτό σημαίνει πως από την επόμενη ψηφοφορία θα μπορούν να ψηφιστούν οι παίκτριες της μπλε ομάδας, καθώς όσο στο παιχνίδι υπήρχαν τρεις στους κόκκινους, ίσχυε ο κανόνας των «δυο».

Αυτοί κερδίζουν σήμερα το έπαθλο επικοινωνίας

Μέρα αποχώρησης η σημερινή στο Survivor και η αλήθεια είναι πως κάθε Τετάρτη το αγώνισμα του επάθλου περνάει σε δεύτερη μοίρα για τους τηλεθεατές.

Για τους παίκτες όμως, ίσως και να είναι το σημαντικότερο έπαθλο καθώς έχουν την ευκαιρία να δουν ή να μιλήσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως απόψε η νικήτρια ομάδα θα επικοινωνήσει με τα αγαπημένα της πρόσωπα μέσω video chat, για πρώτη φορά στο παιχνίδι.

Οι μπλε θα είναι αυτοί που θα καταφέρουν να κερδίσουν το έπαθλο, κάνοντας δεύτερη συνεχόμενη νίκη μετά τη χθεσινή στο αγώνισμα ασυλίας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Πότε ανοίγουν εστίαση, δημοτικά - Θα «ξεκλειδώσουν» οι μετακινήσεις για το Πάσχα