MEDIA

Survivor Spoiler 4/5: Αυτοί κερδίζουν σήμερα την ασυλία – «Βόμβα» με τους υποψήφιους

Survivor Spoiler 4/5: Αυτοί κερδίζουν σήμερα την ασυλία – «Βόμβα» με τους υποψήφιους

Survivor Spoiler 4/5: «Φωτιά» παίρνει απόψε το ριάλιτι επιβίωσης μετά το αποτέλεσμα του δεύτερου αγώνα ασυλίας

Απίστευτες καταστάσεις διαμορφώνονται στο Survivor μετά το σημερινό αγώνισμα ασυλίας.

Χθες (3/5) οι κόκκινοι κατάφεραν να κερδίσουν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας και έστειλαν τους μπλε στο συμβούλιο για να ψηφίσουν. Εκεί Τζέιμς και Νίκος δέχθηκαν τα «πυρά» συμπαικτών και αντιπάλων και στο τέλος της ψηφοφορίας, ο «πρίγκιπας» βγήκε πρώτος υποψήφιος.

Και στο σημερινό επεισόδιο αναμένεται να συνεχιστεί ο «πόλεμος» εναντίον των δύο παικτών και ειδικά του Τζέιμς. Μία πρώτη «γεύση» πήραμε και από το trailer του επεισοδίου όμως τώρα πάμε στα… σπουδαία.

Ποιοι κερδίζουν σήμερα

Από νωρίς σήμερα σας έχουμε το αποτέλεσμα του δεύτερου αγώνα ασυλίας και κυριολεκτικά μιλάμε για την απόλυτη μάχη! Οι κόκκινοι απόψε θα κερδίσουν ξανά και θα στείλουν τους μπλε στο… καναβάτσο.

Έχοντας κερδίσει ο Κόρο την ατομική ασυλία και με τον Τζέιμς να είναι ο πρώτος υποψήφιος, Νίκος Μπάρτζης και Παύλος Γαλακτερός θα είναι υποψήφιοι καθώς οι γυναίκες δεν μπορούν να ψηφιστούν. Έτσι οι δύο κολλητοί και ο Παύλος, που είδαμε πως είναι κατά της συμπεριφοράς των δύο συμπαικτών του, θα βγουν στον τάκο και μετά το ντέρμπι στη ψηφοφορία της προηγούμενης εβδομάδας, πάμε για νέα μάχη μεγατόνων.

Η αλήθεια είναι πως οι δύο… παλιοί έχουν μεγάλο μέρος με το κοινό δίπλα τους και φαντάζει δύσκολο να αποχωρήσει ένας εκ των δύο. Ο νέος όμως είναι… ωραίος και δυνατός έχοντας αποκτήσει πολλούς fans. Θα επιβεβαιωθεί, για άλλη μια φορά, πως το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών ή όχι;

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πολεμική Αεροπορία: «Εφιάλτης» των Τούρκων! Rafale, «οχιές» και F-35 στα χέρια των κορυφαίων πιλότων