MEDIA

Survivor Spoiler 11/5: «Μύλος» μετά την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή – Έκτακτο Συμβούλιο του Νησιού

Survivor Spoiler 11/5: «Μύλος» μετά την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή – Έκτακτο Συμβούλιο του Νησιού
Instagram/Survivor Greece

Survivor Spoiler: Η οικειοθελής αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ ανατρέπει όλα τα δεδομένα.

Τεράστια ανατροπή στο Survivor μετά την απόφαση του Τζέιμς Καφετζή να αποχωρήσει από το παιχνίδι. Όσα γνωρίζαμε μέχρι τώρα ανατρέπονται και μένει να δούμε ποια θα είναι η απόφαση της παραγωγής για την αποχώρηση αυτής της εβδομάδας. Μέχρι τώρα είχαμε δει το 1-0 των κόκκινων στις ασυλίες, που ανέδειξε ως υποψήφιο για αποχώρηση τον Κόρο μετά την ψηφοφορία της μπλε ομάδας στο Συμβούλιο του Νησιού.

Σύμφωνα με το spoiler που είχε γίνει γνωστό, μετά τις εντάσεις και τις συγκρούσεις που θα προηγηθούν, στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας επικρατούν πάλι οι κόκκινοι. Αυτό σημαίνει ότι οι μπλε θα μπουν ξανά σε διαδικασία ψηφοφορίας, ενώ ο Νίκος Μπάρτζης που έχει την ατομική ασυλία θα κληθεί να «δώσει» έναν παίκτη. Μέσα από την ψηφοφορία θα αναδεικνυόταν ο Τζέιμς Καφετζής, ενώ ο Μπάρτζης θα «έδινε» την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Η απόφαση του Τζέιμς να αποχωρήσει, όμως, από το παιχνίδι αλλάζει όλα τα δεδομένα. Πληροφορίες αναφέρουν πως η παραγωγή αναγκάστηκε να γυρίσει ξανά το Συμβούλιο του Νησιού, αφού δεν αποκλείεται με την οικειοθελή αποχώρηση να μην υπάρξει ψηφοφορία και να μην φύγει άλλος παίκτης αυτή την εβδομάδα. Άλλωστε, είναι πολύ έντονη η φημολογία πως μετά τον Τζέιμς Καφετζή τον ίδιο δρόμο θα ακολουθήσει και ο Νίκος Μπάρτζης.

Όλα αυτά τη στιγμή που το Survivor έχει φτάσει ένα βήμα από το να γίνει ατομικό και να μην υπάρχουν πλέον οι μάχες των μπλε με τους κόκκινους αλλά οι μάχες που θα δίνει ο κάθε παίκτης για τον εαυτό του. Σε κάθε περίπτωση, στο αγώνισμα που θα δούμε στο επεισόδιο της Τρίτης (11.05) τη νίκη θα πάρουν οι κόκκινοι, όμως, το ενδιαφέρον θα στραφεί σε όσα θα δούμε στο Συμβούλιο του Νησιού.

Τζέιμς Καφετζής: Ο λόγος της αποχώρησης

Όπως φαίνεται κι από το μήνυμα του αδερφού του, ο Τζέιμς Καφετζής ήταν από τους παίκτες που αντέδρασαν στην απόφαση του Ατζούν Ιλιτζαλί να παραταθεί το ελληνικό Survivor για έναν ακόμα μήνα. Πληροφορίες αναφέρουν πως έγιναν διαπραγματεύσεις της παραγωγής με τους παίκτες, ωστόσο, δεν τα βρήκε με όλους. Ένας από αυτούς που δεν συμφώνησαν στους νέους όρους φαίνεται πως είναι και ο «πρίγκιπας» του φετινού παιχνιδιού.

Την ίδια στιγμή, υπάρχει έντονη φημολογία ότι τον δρόμο του Τζέιμς ετοιμάζεται να πάρει και ο Νίκος Μπάρτζης. Ο «κολλητός» του Τζέιμς στο παιχνίδι πέρα από το γεγονός ότι χάνει το στήριγμά του στον Άγιο Δομίνικο με αυτή την αποχώρηση, φέρεται να διαφωνεί κι αυτός με τους νέους όρους που προτείνει η παραγωγή. Για την περίπτωση του Νίκου Μπάρτζη δεν έχει «κλειδώσει» κάτι ακόμα και γίνονται συζητήσεις έτσι ώστε να πειστεί και να παραμείνει στο παιχνίδι μέχρι τέλος.

Θυμίζουμε ότι αυτό έχει συμβεί με τον Ηλία Μπόγδανο, ο οποίος ήταν έτοιμος κι αυτός να προχωρήσει σε μια κίνηση ανάλογη με τον Τζέιμς και τον Νίκο ωστόσο φαίνεται πως μεταπείστηκε και θα συνεχίσει κανονικά στο Survivor.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: Συγκλονίζει ο σύζυγος της 20χρονης Καρολίνας – Τους παρακαλούσαμε να μην μας κάνουν κακό