MEDIA

Survivor Spoiler 12/5: Αυτοί κερδίζουν σήμερα το έπαθλο επικοινωνίας

Survivor Spoiler 12/5: Αυτοί κερδίζουν σήμερα το έπαθλο επικοινωνίας

Survivor Spoiler 12/5: Το κλίμα στο νησί αλλάζει για τα καλά

Ο Τζέιμς Καφετζής αποχώρησε οικειοθελώς το βράδυ της Τρίτης (11/5) από το Survivor, ρίχνοντας «βόμβα» στο ριάλιτι επιβίωσης.

Από τη στιγμή που ανακοίνωσε την απόφασή του, κανείς δεν ασχολήθηκε με την ασυλία και ίσως κανείς να μην ασχοληθεί και με το σημερινό αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία. Και όταν λέμε κανείς, εννοούμε κανείς από τους τηλεθεατές, καθώς έχει φανεί ήδη η οργή κατά του Ατζούν στα social media, αλλά και το έντονο ενδιαφέρον των τηλεθεατών για το αν θα αποχωρήσει ο Νίκος Μπάρτζης.

Στα θέματα που αφορούν τις δύο ομάδες, οι κόκκινοι είναι ανεβασμένοι και πάνω από όλα έχουν έξι παίκτες, τη στιγμή που η μπλε προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους. Πλέον έμειναν τέσσερις και τουλάχιστον για σήμερα τρεις, καθώς ο Νίκος Μπάρτζης πέρα της άσχημης ψυχολογικής του κατάστασης, έχει να αντιμετωπίσει και τον τραυματισμό του.

Έτσι όπως καταλαβαίνετε, το σημερινό έπαθλο θα «βαφτεί» στα κόκκινα. Τρίτη συνεχόμενη νίκη για την κόκκινη ομάδα που θα επικοινωνήσει με τους συγγενείς τους και ακόμα ένα μεγάλο… μπουστάρισμα πριν το παιχνίδι γίνει ατομικό.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: Επικήρυξαν με 300.000 ευρώ τους δολοφόνους της Καρολίνας - Από εκεί μπήκαν στο σπίτι