MEDIA

H Φάρμα - Spoiler: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής – Διέρρευσε το αποτέλεσμα του τελικού

H Φάρμα - Spoiler: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής – Διέρρευσε το αποτέλεσμα του τελικού

Η Φάρμα: Το ριάλιτι του ΑΝΤ1 θα ολοκληρωθεί στο τέλος Μαΐου, ωστόσο, ήδη διέρρευσαν πληροφορίες για τον μεγάλο νικητή.

Το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού έχει προσελκύσει η Φάρμα.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:00, στο ριάλιτι περιπέτειας που έχει καθηλώσει εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο, οι παίκτες έρχονται αντιμέτωποι με τη φύση αλλά και με τον ίδιο τους τον εαυτό. Χωρίς τις ανέσεις της σύγχρονης ζωής, χωρίς άφθονο νερό, χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, χωρίς επαφή με τον έξω κόσμο, η καθημερινότητά τους θα είναι δύσκολη. Υπό το άγρυπνο βλέμμα 40 ρομποτικών και 8 στουντιακών καμερών που θα καταγράφουν τη δράση 24 ώρες, θα σπέρνουν, θα ποτίζουν, θα καλλιεργούν τη γη, θα αρμέγουν τα ζώα, θα φροντίζουν τον στάβλο. Ταυτόχρονα, θα πρέπει να συγκατοικήσουν, για πρώτη φορά μαζί, σε ένα σπίτι και να συνεργαστούν αρμονικά και αποτελεσματικά.

Οι απαιτήσεις, όμως, δεν σταματούν εδώ. Οι παίκτες αγωνίζονται κάθε εβδομάδα όχι μόνο για την επιβίωσή τους, αλλά και για την παραμονή τους στη Φάρμα μέσα από καθοριστικές δοκιμασίες.

Κι αν στα τελευταία επεισόδια αυτό που… καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό της Φάρμας ήταν το «καυτό» μπάνιο της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, τα τελευταία 24ωρα κάνει τον γύρο του διαδικτύου το απόλυτο spoiler! Αυτό αφορά το ποιος είναι, τελικά, ο μεγάλος νικητής του φετινού παιχνιδιού και αποκαλύπτει το ποιος πήρε το χρηματικό έπαθλο αλλά και το αυτοκίνητο που κάνει δώρο η παραγωγή στον κορυφαίο της Φάρμας.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι παίκτες που έφτασαν στον τελικό ήταν οι Κυριακή Κατσογρεσάκη, Κωνσταντίνος Μακρής, Βασίλης Θεοδωρόπουλος και Κώστας Γκρέκας. Σύμφωνα, λοιπόν, με το τελευταίο spoiler, ο Κώστας Γκρέκας είναι ο νικητής της Φάρμας και έφυγε με 50.000 ευρώ και το αυτοκίνητο από το παιχνίδι!

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Βόμβα» του Μπουρλά της Pfizer: Τρίτη δόση εμβολίου μετά από 8 μήνες και έπειτα μία φορά τον χρόνο