MEDIA

Survivor: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση – Ένταση για τη… λυκοφιλία

Survivor

Survivor 2021: Με τον πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση ολοκληρώθηκε το πρώτο επεισόδιο της εβδομάδας από τον Άγιο Δομίνικο

Η αποχώρηση της Καρολίνας Καλύβα από τον Άγιο Δομίνικο συνέχισε να απασχολεί και τους μπλε και τους κόκκινους του Survivor ενώ ετοιμάζονταν για τον πρώτο αγώνα ασυλίας που θα οδηγούσε και στον πρώτο ή την πρώτη υποψήφια για αποχώρηση.

Για μεγάλη απώλεια έκανε λόγο ο Γιώργος Κόρομι ενώ πιο επηρεασμένος φάνηκε ο Ηλίας Μπόγδανος.

Αντίθετα χαρούμενη επειδή συνέχισε στο Survivor εμφανίστηκε η Ελένη Χαμπέρη ενώ ακόμα πιο ευτυχισμένη η Μαριαλένα Ρουμελιώτη η οποία δήλωσε απορημένη με τις αντιδράσεις των συμπαιχτών της Καρολίνας.

Την «πάσα» της Μαριαλένας αξιοποίησε ο Σάκης Κατσούλης ο οποίος χρησιμοποίησε τον όρο «λυκοφιλιά» για να περιγράψει τη σχέση των Amigos.

Ακολούθησε η πρώτη μάχη για την ατομική ασυλία με τους Γιώργο Ασημακόπουλο και Γιώργο Κόρομι να τίθενται πρώτοι εκτός μάχης για να ακολουθήσουν Ηλίας Μπόγδανος και Ελένη Χαμπέρη.

Έτσι στον τελικό μονομάχησαν Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη με τον πρώτο να κατακτά τη νίκη και την πολυπόθητη ασυλία προκαλώντας άγχος στους Amigos, αφού ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να ψηφίσει την αγαπημένη του.

Όσο για το βραβείο του hot dog με σαλάτα και αναψυκτικό ο Σάκης επέλεξε να πάρει μαζί του Μαριαλένα και Ελένη.

Στο συμβούλιο οι Amigos εξήγησαν πως δεν υπάρχει χρόνος για συναισθηματισμούς με τη Μαριαλένα να περνά στην αντεπίθεση με «βέλη» προς την παρέα και τον Γιώργο Ασημακόπουλο να δικαιολογεί τη στάση τους.

Η συζήτηση έφτασε και στη σχέση της Ελένης με τους δυο της ομάδας των μπλε χωρίς να λυθεί η παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί από τα λόγια της Καρολίνας.

Τελικά ο Σάκης Κατσούλης αφού εξήγησε γιατί δεν επιλέγει Μπόγδανο και Κόρομι για υποψήφιους, στη συνέχεια αποκάλυψε ότι αμφιταλαντεύεται μεταξύ Χαμπέρη και Ασημακόπουλου για να ανακοινώσει τελικά ότι στον τάκο βγάζει την Ελένη.

Η ανακοίνωση προκάλεσε την αντίδραση της Ελένης αλλά και του Γιώργου Ασημακόπουλου με το «θερμόμετρο» να ανεβαίνει στον διάλογό του με τον Σάκη Κατσούλη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης - Ερντογάν: Το «σπάσιμο του πάγου», οι διαφορές και τα επόμενα βήματα