MEDIA

Survivor Τελικός: Ο λόγος που δεν έδωσαν το «παρών» Νίκος Μπάρτζης και Άννα Μαρία Βέλλη

Survivor Τελικός: Ο λόγος που δεν έδωσαν το «παρών» Νίκος Μπάρτζης και Άννα Μαρία Βέλλη

Survivor Τελικός: Γιατί δεν εμφανίστηκε το αγαπημένο «δίδυμο» στο Γαλάτσι;

Ο Σάκης Κατσούλης είναι εδώ και λίγες ώρες ο μεγάλος νικητής του Survivor 2021. Ο Ευβοιώτης κέρδισε στο νήμα τον Ηλία Μπόγδανο, στο μεγαλύτερο ντέρμπι που έχει γίνει ποτέ, όπως είπε ο Γιώργος Λιανός, κερδίζοντας τον τίτλο και τις 100.000 ευρώ.

Στο Άλσος Βεΐκου υπήρχαν απουσίες παλιών παικτών, με εκείνες των Τζέιμς, Νίκου Μπάρτζη και Άννας Μαρίας Βέλλη να ξεχωρίζουν.

Λίγο πριν τον τελικό, ο «πρίγκιπας» με story του στο Instagram, έκανε γνωστό πως το test που υπεβλήθη πριν τον ημιτελικό βγήκε θετικό. Αυτός ήταν και ο λόγος ο οποίος «εξαφανίστηκε» το βράδυ του Σαββάτου.

Έτσι οι φίλοι του, Άννα Μαρία και Νίκος Μπάρτζης, μόλις έμαθαν πως βγήκε θετικός, έκαναν αμφότεροι story και ενημέρωσαν πως λόγω του ότι ήρθαν σε επαφή με τον Τζέιμς, ήταν υπεύθυνο να κάτσουν σπίτι τους και να κάνουν μοριακά τεστ.

Δείτε τις φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

Στο νοσοκομείο η Χριστίνα Κεφαλά

Στο νοσοκομείο βρίσκεται, όπως ενημέρωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Χριστίνα Κεφαλά.

Η πρώην «survivor» διαγνώστηκε με βαριάς μορφής κορονοϊό και πνευμονία κι έτσι χρειάστηκε να κάνει εισαγωγή στο νοσοκομείο.

Η Χριστίνα Κεφαλά πόσταρε μια φωτογραφία με το χέρι της που της έχει τοποθετηθεί πεταλούδα και ένα κείμενο που αναφέρει τι συνέβη.

«Σας αγαπώ όλους. Σας το έχω πει;; Είμαι δυνατή, δεν μασάω και θα βγω και πιο δυνατή. Επειδή μου στέλνετε άπειρα μηνύματα. Διαγνώστηκα με covid βαριάς μορφής και με γύρισε σε πνευμονία. Όλα καλααα. Θετική σκέψη και πίστη και ο θεός είναι μαζί μας», έγραψε η Χριστίνα Κεφαλά και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Παιδιά και όσοι δεν έχετε εμβολιαστεί. Κάνετε το όσο πιο γρήγορα. Σας το λέω εγώ που το αμελούσα και έλεγα φοβάμαι ας μη το κάνω ας το αφήσω λίγο ακόμα. Εξάλλου μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Σίγουρα από ότι να νοσήσετε θα είναι καλύτερο».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σύψας: Χαμηλότερος από το 2020 ο κίνδυνος καραντίνας αλλά δεν είναι μηδέν