MEDIA

Τεράστια πρόκληση από τον Ατζούν Ιλιτζαλί – Θα παίξει σε φιλικό στα Κατεχόμενα παρουσία του Ερντογάν

Τεράστια πρόκληση από τον Ατζούν Ιλιτζαλί – Θα παίξει σε φιλικό στα Κατεχόμενα παρουσία του Ερντογάν

Την ώρα που έχει γεμίσει τον τραπεζικό του λογαριασμό με εκατομμύρια από την προβολή του Survivor στην Ελλάδα, ο Ατζούν Ιλιτζαλί αποδέχθηκε να συμμετάσχει σε φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου που θα γίνει στα Κατεχόμενα, προχωρώντας σε μια άνευ προηγουμένου πρόκληση.

Φαίνεται πως οι «επιθέσεις αγάπης» και τα… μαθήματα ελληνοτουρκικής φιλίας που έχει κάνει κατά καιρούς από τη μικρή οθόνη ο Ατζούν Ιλιτζαλί, δεν ήταν τίποτα περισσότερο από «στάχτη στα μάτια».

Ο Τούρκος παραγωγός του reality επιβίωσης Survivor, το οποίο κάνει θραύση στην ελληνική τηλεόραση όπου προβάλλεται από τον ΣΚΑΪ και του αποφέρει εκατομμύρια, προχώρησε σε μια άνευ προηγουμένου πρόκληση που αν μη τι άλλο δείχνει το πόσο σέβεται το κοινό το οποίο παρακολουθεί τις παραγωγές του κι αυξάνει την ήδη τεράστια περιουσία του.

Το γεγονός ότι ο Ατζούν θα παραβρεθεί σε έναν φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου, έχοντας μάλιστα τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε ρόλο… προπονητή, από μόνο του δεν θα έλεγε τίποτα αν δεν γινόταν σε συγκεκριμένο μέρος και σε συγκεκριμένο χώρο. Ο Ατζούν, λοιπόν, θα δώσει το «παρών» σε φιλικό αγώνα που θα γίνει τα Κατεχόμενα στην Κύπρο, και μάλιστα στο πλαίσιο ενός φεστιβάλ για τον εορτασμό της 47ης επετείου από την τουρκική εισβολή, στο στάδιο «Ατατούρκ».

Μαζί με άλλους διάσημους Τούρκους, πρώην αθλητές και πολιτικούς, ο Ατζούν – που έχει βγάλει δεκάδες εκατομμύρια από τους Έλληνες τηλεθεατές μέσα από το Survivor – επί της ουσίας θα γιορτάσει την εισβολή στην Κύπρο, μαζί με το προκλητικό Ερσίν Τατάρ ο οποίος εκλέχθηκε πρόεδρος του ψευδοκράτους με τις «πλάτες» του Ερντογάν. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, το γεγονός ότι πρώτη φορά διοργανώνεται στα Κατεχόμενα μια τόσο μεγάλη εκδήλωση…

Μια εκδήλωση που θα «τιμήσει» με την παρουσία του ο Ατζούν, ο οποίος επί της ουσίας δείχνει τεράστια ασέβεια προς τους Έλληνες που έχουν προτιμήσει τα τηλεοπτικά του προϊόντα εδώ και αρκετά χρόνια, ξεχνώντας τις πομπώδεις δηλώσεις που έκανε μέσα από το Survivor για φιλία των λαών, σεβασμό και παύση των εντάσεων.

Το να γιορτάζει κανείς την εισβολή και μάλιστα στην Κατεχόμενη Κύπρο, παρουσία του Ερντογάν και του Τατάρ, μόνο φιλικό και έντιμο - ειδικά απέναντι σε ένα κοινό που προτιμά τα προγράμματά του - δεν μπορεί να χαρακτηριστεί…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Εκτίναξη κρουσμάτων και ιικού φορτίου – Όλα τα δεδομένα στο Infographic του Newsbomb.gr