MEDIA

Σπύρος Μπιμπίλας: Ο Αρναούτογλου του τα είπε «έξω από τα δόντια» - Η απάντηση του ηθοποιού (video)

Σπύρος Μπιμπίλας: Ο Αρναούτογλου του τα είπε «έξω από τα δόντια» - Η απάντηση του ηθοποιού (video)
Για όλα μίλησε ο ηθοποιός

Σπύρος Μπιμπίλας: Ο ταλαντούχος ηθοποιός βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (24/11) στο «The 2Night Show» και μίλησε για όλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου όταν μπήκε στο πλατό του «The 2Night Show» ο Σπύρος Μπιμπίλας, θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις του σχετικά με το πόσο περιζήτητος έγινε μετά τη διάσταση που πήρε το θέμα με τις καταγγελίες στον χώρο της υποκριτικής.

«Τα είπα λίγο Σπύρο, έξω από τα δόντια την ώρα που έκανα την έναρξη. Είπα ότι αδικήθηκε πάρα πολύ… πριν γίνει όλη αυτή η κακή ιστορία με τις καταγγελίες, εσύ μέσα σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα έγινε το ''μήλον της έριδος'' και έγινες ο ''Σπύρος μας ο καλός, ο γλυκός, ο αγαπημένος'' και ποιος θα πρωτοπρολάβει να πάρει τον Σπύρο. Και θα τα πούμε έξω από τα δόντια. Πού είναι ο Σπύρος μας τόσα χρόνια; Πού ήτανε… όχι Σπύρο μου θα τα πω… γιατί κάπου με πιάνει μια τσαντίλα κιόλας αυτό το πράγμα και το ξέρεις», του είπε εμφανώς ενοχλημένος με όλους εκείνους που ξαφνικά εκτίμησαν τον Σπύρο Μπίμπιλα παρά το γεγονός ότι χρόνια τώρα διαγράφει μια εξαιρετική πορεία στο χώρο.

Δείτε την απάντησή του Σπύρου Μπιμπίλα στο παρακάτω βίντεο:

Σπύρος Μπιμπίλας: Η συμμετοχή στο The Crown

«Δεν είχα δει ποτέ The Crown. Με πήρε μια casting director και με ρώτησε αν θέλω να περάσω από ένα δοκιμαστικό. Της είπα ότι δεν ξέρω καλά αγγλικά, ότι ξέρω τα αγγλικά του τουρίστα. Μου είπαν ότι δεν έχει καμία σημασία και να πάω να κάνω την ακρόαση. Ήθελαν να κάνω τον Λάτση, γιατί είπαν ότι του μοιάζω.

Τους είπα ότι αν δεν έχω βοηθό για τη γλώσσα, δεν μπορώ να πάω. Τελικά μου έφεραν, επειδή επέμεινα. Πληρωμένα όλα. Ήθελα βοηθό για να συνενοηθώ με τον σκηνοθέτη. Με υποδέχτηκαν λες και ήρθε ο πιο famous από την Ελλάδα. Πέρασα πολύ ωραία. Τα γυρίσματα έγιναν στην Μαγιόρκα και στην Σεβίλλη. Δέκα ημέρες έμεινα για ένα επεισόδιο, σε δυο σκηνές έπαιξα.

Υπήρχε χλιδή στα γυρίσματα του The Crown, άπειρη οργάνωση και άπειροι βοηθοί. Πήγα να δέσω τα κορδόνια μου και δεν με άφηναν, έπρεπε να έρθει ειδικός».

Σπύρος Μπιμπίλας: Η περιπέτεια του στην Βενεζουέλα

«Με έχουν απαγάγει στην Βενεζουέλα, μαζί με έναν φίλο μου. Μας έβαλαν μέσα σε ένα ταξί που δεν ήταν ταξί, μας απομονώσαν σε μια ερημική περιοχή, μας τα πήραν όλα, μας τρομοκράτησαν. Έζησα μεγάλη αγωνία, μας έσωσαν κάτι πυροσβέστες.

Τέτοια κράτη είναι πολύ επικίνδυνα. Έχω πάει σε πολλά μέρη στον κόσμο. Ταξίδεψα στα βάθη της Τανζανίας, είδα πολύ μεγάλη φτώχεια, παιδικά ματάκια που μας κοίταζαν σαν Θεούς» αποκάλυψε ο Πρόεδρος του ΣΕΗ.

Σπύρος Μπιμπίλας: «Ένιωσα πικρία όταν με εκμεταλλεύτηκαν οικονομικά»

«Δεν έχω νιώσει πόνο, ένιωσα πικρία όταν με εκμεταλλεύτηκαν οικονομικά άνθρωποι. Όχι να με πληρώσουν λίγο αλλά να δανείσω εγώ χρήματα για να φτιαχτεί μια δουλειά και μετά να μην μου τα επιστρέψουν ποτέ. Έχει συμβεί πάρα πολλές φορές αυτό. Για αυτό έχω αποφασίσει να μην θέλω να δίνω χρήματα, παρά μόνο για βοήθεια. Εγώ αυτά τα χρήματα τα απέκτησα από την δουλειά μου, ούτε από τους δικούς μου, ούτε μου τα πέταξε κάποιος στο πορτοφόλι μου» κατέληξε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός – Αρναούτογλου: Έρχονται ισχυρές βροχές, σκόνη και «χειμωνιάτικες πινελιές» στην Ελλάδα

Σέρρες: Σάλος με ιερέα για τις προκλητικές πόζες σε φωτογραφίες που ανήρτησε στο Instagram

Τραγική κατάληξη στην εξαφάνιση της 23χρονης εγκύου Φωτεινής Μπακογιώργου - Την βρήκαν νεκρή