MEDIA

Big Brother: Γυναικεία υπόθεση η αποχώρηση αυτής της εβδομάδας

Big Brother: Γυναικεία υπόθεση η αποχώρηση αυτής της εβδομάδας
Ποια κοπέλα θα αποχωρήσει;

Βρισκόμαστε μια ανάσα από τον μεγάλο τελικό του Big Brother και τρεις δυναμικές γυναίκες του σπιτιού είναι υποψήφιες προς αποχώρηση.

Η Ευδοκία, η Μαίρη και η Μαρία περιμένουν την απόφαση του τηλεοπτικού κοινού που με την ψήφο του υποστηρίζει τις συγκατοίκους που θέλει να παραμείνουν.

Το αποψινό BIG BROTHER LIVE έχει αέρα Survivor καθώς ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα μαζί με την Αφροδίτη Γραμμέλη υποδέχονται στο πλατό τη Μαριάνθη Κάσδαγλη (Survivor 4), τον Πάνο Αργιαννίδη (Survivor 1) και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρτσίτα.

Ποιες αποκαλύψεις θα κάνει μία πολυσυζητημένη γυναίκα του σπιτιού απαντώντας στις ερωτήσεις των συγκατοίκων της στο παιχνίδι της αλήθειας; Ειλικρινείς απαντήσεις περιμένουμε και από όλους τους ενοίκους του σπιτιού στις ερωτήσεις που θα δεχτούν την ώρα του live αφού ο Big Brother έχει ετοιμάσει μία ειδική ενότητα που αφορά όλους. Από το 14ο live δεν θα λείψουν και τα αποσπάσματα που θα προβληθούν σε πρώτη μετάδοση δίνοντάς μας τη δυνατότητα να εμβαθύνουμε στα γεγονότα της εβδομάδας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Βρετανία: Η γυναίκα-αράχνη που σκότωσε τον 6χρονο έλεγε στους αστυνομικούς οτι το παιδί αυτοκτόνησε!

Κύκλωμα με πλαστές ταυτότητες: Ποια είναι η καλλονή αστυνομικός που κατηγορείται

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Το Διαφάνι θα αιματοκυλιστεί – Ο Λάμπρος μπροστά στο μεγάλο δίλημμα