MEDIA

Αμαλία Καβάλη από τις «Άγριες Μέλισσες»: Η απιστία για μένα δεν σημαίνει απαραίτητα προδοσία

Αμαλία Καβάλη
Η ηθοποιός Αμαλία Καβάλη η οποία υποδύεται την «Ουρανία» στις «Άγριες Μέλισσες» μίλησε για την απιστία αλλά και την καριέρα της
ΑΝΤ1

Η ηθοποιός Αμαλία Καβάλη η οποία υποδύεται την «Ουρανία» στις «Άγριες Μέλισσες» μίλησε για την απιστία αλλά και την καριέρα της

Για τον χαρακτήρα της, τον ρόλο της ως «Ουρανία» στις «Άγριες Μέλισσες» αλλά και την άποψή της για την απιστία μίλησε η ηθοποιός Αμαλία Καβάλη στον ΑΝΤ1 και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η Αμαλία Καβάλη αποκάλυψε ότι «είμαι εσωστρεφής, ντρέπομαι. Οι ερωτήσεις που γίνονται πάνω σε προσωπικά θέματα, δεν ξέρω πώς να τις χειριστώ. Η έκθεση λόγω της δουλειάς έχει να κάνει με την τεχνική όταν φεύγουν από αυτό το τράτο νομίζω ότι οι περισσότεροι από εμάς για να διαχειριστούμε το άγχος της έκθεσης βάζουμε ένα προσωπείο».

Μιλώντας, δε, για τις «Άγριες Μέλισσες» είπε ότι «όλοι οι συνάδελφοι, το υλικό που δουλεύουμε με γοητεύουν και με αφήνουν γεμάτη σε βαθμό που ενώ είμαι πολύ κουρασμένη κάθε μέρα δεν είμαι αδειασμένη».

Με αφορμή, μάλιστα, τις απιστίες του «Κυριάκου» στην «Ουρανία» στις Άγριες Μέλισσες η Αμαλία Καβάλη απάντησε και στο ερώτημα αν θα δεχόταν ποτέ μία απιστία: «Δεν ξέρω θα πρέπει να μου συμβεί. Είναι μία ερώτηση ότι το να έχει κάποιος μία σεξουαλική σχέση εκτός σχέσεως αν σημαίνει προδοσία. Για εμένα δεν είναι απαραίτητο. Έχει μείνει έτσι στα μυαλά μας».

Η Αμαλία Καβάλη, τέλος, εμφανίστηκε αντίθετη με τα ρομαντικά στερεότυπα λέγοντας ότι «δεν είμαι φαν του ρομαντικού ιδεώδους, ότι υπάρχει μόνο ο ένας ή η μία, μου φαίνεται εγκλωβιστικό στις σχέσεις» ενώ εξομολογήθηκε ότι την περίοδο της καραντίνας έκοψε το τσιγάρο: «Κάπνιζα από 13 ετών έκανα μεγάλη προσπάθεια να το κόψω και τα κατάφερα μέσα στην καραντίνα».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία στο Γαλάτσι: Καρτέρι θανάτου στον 35χρονο πυγμάχο - Είχαν εκτελέσει μαφιόζικα τον θείο του

Ευρώ: Αλλάζουν μετά από 20 χρόνια τα χαρτονομίσματα

Γιάννης Βασιλείου: «Την βίαζε στα καμαρίνια. Δε μετάνιωσα που δεν αντέδρασα» - Έξαλλη η Φαίη Σκορδά