MEDIA

The Bachelor: Η πρώτη ανάρτηση της νικήτριας Αθηνάς – Καμία αναφορά στον Αλέξη Παππά

Αθηνά Bachelor
Η νικήτρια του φετνού The Bachelor
Glomex / Alpha TV

The Bachelor: Η μεγάλη νικήτρια του φετινού κύκλου του παιχνιδιού έστειλε το πρώτο μήνυμα στους ακολούθους της στο Instagram, χωρίς να αναφερθεί στον Αλέξη Παππά.

Οι πληροφορίες του Newsbomb.gr επιβεβαιώθηκαν πλήρως αναφορικά με τη νικήτρια του The Bachelor. Η Αθηνά ήταν αυτή που επέλεξε ο Αλέξης Παππάς, με την ανάδειξη της νικήτριας να προβάλλεται την Παρασκευή (17.12) από τον Alpha. Η φιναλίστ, Άννα, ξέσπασε μετά την επιλογή του Αλέξη Παππά, ενώ η Αθηνά έστειλε το πρώτο της μήνυμα μέσα από το Instagram στο οποίο από τα συμφραζόμενα συμπεραίνει κανείς πως βρίσκεται ήδη και πάλι στις ΗΠΑ και τη Νέα Υόρκη.

«Σας κράτησα ένα μυστικό. Τους τελευταίους έξι μήνες δεν είχα τηλέφωνο. Συμμετείχα σε ένα τηλεοπτικό σόου στην Ελλάδα. Τώρα επέστρεψα και θα συνεχίσω να σας δίνω κίνητρο για να βγάλετε την καλύτερη εκδοχή του εαυτό σας, και να σας υποστηρίζω με όποιο τρόπο μπορώ», έγραψε χαρακτηριστικά.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση, είναι πως δεν έκανε καμία αναφορά στον Αλέξη Παππά, ούτε επέλεξε να ανεβάσει κάποια φωτογραφία μαζί του. «Στους νέους μου φίλους, σας ευχαριστώ πολύ που με βλέπατε και με υποστηρίξατε σε αυτό το ταξίδι. Θα είμαι πάντα ευγνώμων σε όλους σας. Είμαι ενθουσιασμένη με τα μηνύματα που διαβάζω και θέλω να σας μιλήσω. Σας αγαπώ πολύ πολύ».

Το μήνυμα της Αθηνάς του Bachelor

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ποια είναι τα τρία νέα μέτρα στήριξης που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός - Τι ισχύει για τους αγρότες

Κακοκαιρία Κάρμελ: Πώς θα κινηθεί τις επόμενες ώρες η πολική εισβολή - Πού χρειάζονται αλυσίδες

Διχασμός και ανισότητες και στους μη εμβολιασμένους πολίτες: Οι ασυνείδητοι που «αλωνίζουν»