MEDIA

Survivor: Είναι ο Βαλάντης ο νέος Τριαντάφυλλος; Οργίασε το twitter μετά την πρεμιέρα

Survivor: Είναι ο Βαλάντης ο νέος Τριαντάφυλλος; Οργίασε το twitter μετά την πρεμιέρα
Survivor: Ο Βαλάντης έγινε ο στόχος αρκετών σχολίων στο Twitter μετά την πρεμιέρα του ριάλιτι επιβίωσης στον Άγιο Δομίνικο
Twitter

Survivor: Ο Βαλάντης έγινε ο στόχος αρκετών σχολίων στο Twitter μετά την πρεμιέρα του ριάλιτι επιβίωσης στον Άγιο Δομίνικο

Γεμάτο συγκινήσεις, εξομολογήσεις, απρόοπτα ήταν το πρώτο επεισόδιο του Survivor με τους χρήστες του Twitter να αναδεικνύουν ως τον «αγαπημένο» τους για σχολιασμό τον τραγουδιστή Βαλάντη με αρκετούς να θυμούνται τον Τριαντάφυλλο που πρωταγωνίστησε στην προηγούμενη εκδοχή του ριάλιτι στον Άγιο Δομίνικο.

Ο ίδιος φρόντισε να ρίξει «λάδι στη φωτιά» με ορισμένες από τις τοποθετήσεις του όπως η αντίδρασή του για τον τρόπο που αντιμετώπισε την κατασκευή της σκεπής ο Γιάννης Χατζηγεωργίου. «Είναι εύκολο να δίνεις εντολές» είπε χαρακτηριστικά ο Βαλάντης.

Εντούτοις αγωνιστικά ο Βαλάντης κατάφερε να κερδίσει έναν πόντο για την ομάδα του αντιμετωπίζοντας τον Σταμάτη Καλαφατά αν και τελικά οι Διάσημοι δεν κατάφεραν να γλιτώσουν να είναι αυτοί που θα έχουν την πρώτη αποχώρηση.

Όταν, λοιπόν, ο Βαλάντης έφτασε στο συμβούλιο του νησιού είπε για το Survivor και το νησί ότι «από την τηλεόραση φαίνεται μικρό ενώ δεν είναι» προσθέτοντας ότι «είναι πολύ δύσκολη η διαβίωση, δεν έχω ζήσει 48 ώρες έτσι αν και έχω περάσει δύσκολα στη ζωή μου. Είσαι εκτεθειμένος σε κινδύνους στη φύση από φίδια μέχρι έντομα».

Όταν, δε, οι συμπαίχτες του τον επέλεξαν ως πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση με 8 ψήφους ο Βαλάντης σχολίασε «νομίζω ναι το περίμενα. Τουλάχιστον αγωνιστικά ήμουν ο πιο αδύναμος κρίκος. Δεν λέει τίποτα ότι έφερα έναν πόντο ίσως έχουν δει τα παιδιά κάτι λόγω της ηλικίας μου, της κούρασης, της ψυχολογικής κατάστασης που είναι πεσμένη. Εγώ σκέφτομαι πάντα τους συμπαίχτες μου».

Όλα τα παραπάνω προκάλεσαν «έκρηξη» σχολίων στο Twitter για τον Βαλάντη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σαρηγιάννης στο Newsbomb.gr: Αυτές είναι οι περιοχές που έχει βάλει στο «μάτι» η Όμικρον

Survivor: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

«Παραμιλούν» οι Τούρκοι: Τώρα αντιλαμβάνονται τι τους περιμένει από Rafale, Viper και Mirage 2000-5