MEDIA

Survivor Spoiler: Ανατροπή! Ποιος κερδίζει το έπαθλο φαγητoύ

Survivor Spoiler: Ανατροπή! Ποιος κερδίζει το έπαθλο φαγητoύ
Survivor Spoiler

Survivor Spoiler: Συναρπαστικό και το σημερινό επεισόδιο του Survivor 

Από χθες σας γράφαμε ότι κατά πάσα πιθανότητα η Παρασκευή είναι αυτή που θα αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η αποχώρηση αυτή «κλείδωσε» και έτσι οι Μαχητές θα αναγκαστούν να πουν «αντίο» για πρώτη φορά σε συμπαίκτη τους.

Οι εκπλήξεις ωστόσο δεν σταματούν εκεί. Ανεπιβεβαίωτες -μέχρι στιγμής- πληροφορίες κάνουν λόγο και για οικειοθελή αποχώρηση από την πλευρά των Μαχητών. Tα ονόματα που «παίζουν» σε αυτό το ενδεχόμενο είναι του Σταμάτη και της Κρυσταλλίας, τίποτα ωστόσο δεν έχει «κλειδώσει». Τέλος, όσον αφορά το αγώνισμα για το έπαθλο φαγητού, οι Μαχητές επιστρέφουν στις νίκες.

Survivor Spoiler: «Τσάκαλος» ο Πιλίδης, «απαράδεκτος» ο Κατσαούνης - «Με ζηλεύουν» απαντά ο αγρότης

Η συμπεριφορά του Γιώργου Κατσαούνη, οι καβγάδες του με τον Γιωρίκα Πιλίδη και η σχέση και τα φιλιά με την Μυριέλλα Κουρέντη δείχνουν να έχουν βαρύνει το κλίμα στους Μαχητές απέναντι στον αγρότη για τον οποίο αναμένεται να ακουστούν βαριές κουβέντες στο επεισόδιο του Survivor, σήμερα Τετάρτη.

Λίγες ώρες πριν το κρίσιμο συμβούλιο του νησιού στο οποίο υπάρχουν επτά υποψήφιοι, οι παίχτες σχολιάζουν – μετά και τον τελευταίο καβγά του Γιωρίκα Πιλίδη με τον Γιώργο Κατσαούνη – ότι «ο Πιλίδης είναι τσάκαλος έχει καταλάβει ότι μπορεί να τον βγάλει εκτός εαυτού με μα κουβέντα».

Η κριτική για τον Γιώργο Κατσαούνη για την παρουσία του στο Survivor δεν σταματάει εκεί αφού στη συνέχεια οι συμπαίχτες του ακούγονται να σχολιάζουν ότι «είναι ένα πλάσμα αυθόρμητο και να μην τον παρεξηγούμε αλλά κάπου…».

Όπως φαίνεται το κλίμα είναι αρκετά βαρύ για τον Κατσαούνη: «Είσαι απαράδεκτος δείχνεις ότι παίζω για να πάρω την νίκη κι άμα κερδίζει η Μυριέλλα ακόμα καλύτερα χαίρομαι και γι’ αυτήν».

Τα συναισθήματα αυτά, φαίνεται ότι δεν έχουν περάσει απαρατήρητα από τον ίδιο τον Γιώργο Κατσαούνη ο οποίος ακούγεται να λέει «πιστεύω ότι η ομάδα έχει αρχίσει να ζηλεύει και να βγάζει άλλα χούγια, πώς είναι οι κόκκινοι με τη Μυριέλλα, έτσι αρχίζουν να βγάζουν αυτό το πράγμα».

Η κόντρα που «γεννήθηκε» ανάμεσα στον Γιωρίκα Πιλίδη και τον Γιώργο Κατσαούνη συνεχίστηκε και στο επεισόδιο της Τρίτης στο νέο sports game που είδαμε στο Survivor. Σε μία φάση στο παιχνίδι, που θύμιζε κάτι σαν μπάσκετ, ο Γιώργος Κατσαούνης προσπάθησε να κόψει τον Γιωρίκα Πιλίδη, όμως του έκανε σκληρό φάουλ, για να το πούμε με μπασκετικούς όρους, και κάπου εκεί τα αίματα άναψαν.

Ο ένας άρχισε να σπρώχνει τον άλλον και αμέως οι συμπαίκτες τους έτρεξαν για να τους χωρίσουν. Η ένταση, πάντως, συνεχίστηκε με τους δυο παίκτες να έχουν και λεκτική αντιπαράθεση. Στον... καυγά μπήκαν και οι παίκτες κι οι παίκτριες από τους πάγκους, με τα... αίματα να ανάβουν για τα καλά.

Εν τέλει, η παρέμβαση των ψυχραιμότερων και του Γιώργου Λιανού που θύμισε... πραγματικό διαιτητή με τα συνεχή σφυρίγματα, έβαλαν τέλος στη διαμάχη!

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Τρομάζουν οι αριθμοί! 43.386 κρούσματα σε παιδιά - Στα ύψη η θετικότητα

Φονική κακοκαιρία «Διομήδης»: Δεύτερος νεκρός στην Καρδίτσα - Χτυπήθηκε από ρεύμα

Αγωνία για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο - Τα τελευταία νέα για την κατάσταση της υγείας του