MEDIA

Masterchef: Η συγκίνηση της Ταμάρα, τα γαλλικά του Κουτσόπουλου και το «πάρτι» στο Twitter

masterchef 17 ιανουαριου
Η διαγωνιζώμενη που συγκίνησε τους κριτές.
Star TV

Masterchef: Συνεχίστηκαν οι auditions για το ριάλιτι μαγειρικής του Star.

Ένα ακόμα επεισόδιο του νέου κύκλου του Masterchef ήταν αφιερωμένο στις auditions με αρκετούς παίκτες να πηγαίνουν απόλυτα προετοιμασμένοι για να πάρουν τα τρία «ναι» των κριτών και την πολυπόθητη ποδιά.

Κάποιοι τα κατάφεραν, κάποιοι άλλοι όχι, ωστόσο, για ακόμα μια φορά το Twitter βρήκε την ευκαιρία να… ξεσαλώσει με όσα προβλήθηκαν από τη συχνότητα του Star.

Ο πρώτος διαγωνιζόμενος που εμφανίστηκε ήταν ο Κωνσταντίνος, ο οποίος τα κατάφερε και πέρασε στην επόμενη φάση. Δεν ίσχυσε, όμως, το ίδιο για τον Νίκο. Ο Γιάννος από την πλευρά του, τα κατάφερε και πέρασε κι αυτός στην επόμενη φάση αφού κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές.

Μάλιστα, τα γαλλικά του Γιάννου… ενέπνευσαν τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο ο οποίος φρόντισε να δείξει τις γνώσεις του.

Στη συνέχεια, ακολούθησε η Ταμάρα η οποία κατάφερε να συγκινήσει με την ιστορία της τόσο τους τηλεθεατές, όσο και τους κριτές. Πέρα, όμως, από την ιστορία της παρουσίασε κι ένα ωραίο πιάτο το οποίο της χάρισε την ποδιά και την έστειλε στην επόμενη φάση. Μάλιστα, η ατάκα της που συγκίνησε περισσότερο, ήταν αυτή που ανέφερε στο τέλος. «Είμαι παιδί, γιατί έχω μαμά. Όσο έχεις ακόμα μαμά, παραμένεις παιδί...», είπε με πλατύ χαμόγελο.

Όπως ήταν φυσικό, το Twitter για ένα ακόμα βράδυ ήταν συντονισμένο στο Masterchef και στα σχόλια έγινε… πάρτι. Ακολουθούν μερικά από τα καλύτερα που γράφτηκαν για το επεισόδιο της Δευτέρας…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πρόστιμο 100 ευρώ: Πού θα εμφανίζεται στο taxisnet – Πώς γίνεται η διαδικασία αμφισβήτησης

Κορονοϊός - Θεμιστοκλέους: Ανοίγει η πλατφόρμα για την τέταρτη δόση στις 20 Ιανουαρίου

Survivor: Οργή για το χυδαίο σχόλιο του Βαλάντη στην Ευριδίκη - Ζητούν όλοι την αποχώρησή του