MEDIA

Survivor: Η καλλονή σύντροφος του Λάμπρου Κωνσταντάρα (photos)

Survivor: Η καλλονή σύντροφος του Λάμπρου Κωνσταντάρα (photos)
Γνωρίστε τη Στεφανία Γκουρνέλου.
Instagram: survivorgreece

Survivor: Η σύντροφος του Λάμπρου Κωνσταντάρα προκάλεσε τον θαυμασμό των υπόλοιπων Διασήμων στο έπαθλο επικοινωνίας.

Στο χθεσινό (18/1) επεισόδιο του Survivor, οι Διάσημοι κατάφεραν να κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας και έλαβαν μηνύματα και φωτογραφίες από τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ένα από αυτά ήταν η Στεφανία Γκουρνέλου, η σύντροφος του Λάμπρου Κωνσταντάρα, η οποία προκάλεσε τον θαυμασμό όλων με την ομορφιά της. Ποια είναι και με τι ασχολείται η μελαχρινή καλλονή;

Πριν από λίγες ημέρες, η πανέμορφη ηθοποιός είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» μιλώντας για τη σχέση της με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, ενώ εξέφρασε και ένα παράπονο.

«Νιώθω άβολα και νιώθω ένα παράπονο που χτυπάει συνέχεια το τηλέφωνο μου είτε για τον Λάμπρο είτε για το θέμα με την αποχώρηση της Βίκυς Κάβουρα. Θέλω να εκφράσω ένα παράπονο γιατί είμαι αρκετά χρόνια, δεν θα πω πολλά, περίπου 12 στον χώρο. Έχω συμμετάσχει σε πάρα πολλές δουλειές, δεν θα τις αραδιάσω τώρα, αλλά έχω αυτό το παράπονο ότι τόσα χρόνια δεν έχει χτυπήσει το τηλέφωνο μου από έναν τηλεοπτικό, τουλάχιστον, δημοσιογράφο. Θέλω να κρατάω χαμηλούς τόνους. Δεν θέλω να εκμεταλλεύομαι το γεγονός ότι ο Λάμπρος είναι στο Survivor» ανέφερε αρχικά η Στεφανία Γκουρνέλου.

«Είναι πολύ καλός, πέρα από παίκτης που έχουμε ενθουσιαστεί όλοι με την επίδοσή του. Είναι ήσυχος, πολύ φιλικός. Είναι πολύ δοτικός και θέλει να βοηθάει. Αποκλείεται να του έχει ζητηθεί κάτι και να μην το έκανε. Είναι παρεξήγηση.

Δεθήκαμε πάρα πολύ γρήγορα με τον Λάμπρο. Περνούσαμε πολύ χρόνο μαζί, ελπίζω να συνεχιστεί και όταν βγει. Προσεύχομαι να μείνει όσο περισσότερο γίνεται. Έχει μια έμφυτη ικανότητα να αποστασιοποιείται. Είναι πολύ νωρίς για σχέδια στο μέλλον» εξομολογήθηκε η Στεφανία Γκουρνέλου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ξέσπασε σε κλάματα η Κατερίνα Καινούργιου: «Μου γράφουν να πεθάνω και να μην κάνω ποτέ παιδί»

Survivor Spoiler 19/1: Αποχώρηση και «χωρισμός» - Ο παίκτης που φεύγει σήμερα (video)

Κακοκαιρία Ελπίδα: Πολικό ψύχος, αεροχείμμαρος και χιόνια μέσα στην Αθήνα - Τι λένε οι μετεωρολόγοι

Θρίλερ στο Survivor 5: Παίκτης συνελήφθη για ασέλγεια σε 16χρονη πριν μπει στο παιχνίδι

Ινδία: Γεννήθηκε μωρό με τέσσερα χέρια και τέσσερα πόδια - Σκληρές εικόνες