MEDIA

Survivor Spoiler 25/01: Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας σήμερα

Survivor Spoiler 25/01: Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας σήμερα
Survivor Spoiler 25/01: Σήμερα κρίνεται το έπαθλο επικοινωνίας της εβδομάδας

Survivor Spoiler 25/01: Σήμερα κρίνεται το έπαθλο επικοινωνίας της εβδομάδας

Για το έπαθλο επικοινωνία θα πολεμήσουν σήμερα Μαχητές και Διάσημοι στο σημερινό επεισόδιο του Survivor με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει ότι και το σημερινό βραβείο θα είναι μηνύματα από τους συντρόφους και φίλους των παιχτών των δύο ομάδων.

Η ανακοίνωση αυτή, μάλιστα, για το έπαθλο επικοινωνίας προκάλεσε απογοήτευση στις τάξεις των Διάσημων και των Μαχητών καθώς, όπως φαίνεται στο τρέιλερ θα περίμεναν μηνύματα από τους συγγενείς τους.

Στο σημερινό επεισόδιο αναμένεται, επίσης, νέος γύρος εντάσεων με αφορμή τη στάση του Γιώργου Κατσαούνη στο Survivor ο οποίος επανήλθε στη σχέση του με την Μυριέλλα Κουρέντη με την οποία αντάλλαξε ένα θερμό φιλί στο επεισόδιο της Τρίτης εξακολουθεί να αποτελεί αιτία τριβών στους Μαχητές.

«Γύρισε έτσι ο Γιώργος. Σήμερα επιβεβαιωμένα λέω ότι είναι ο μέγιστος κωλοτούμπας» ακούγεται από τους παίχτες των Μπλε για τον Κατσαούνη ενώ πυρά συγκεντρώνει και ο Σάββας: έχουμε και έναν Σάββα ειρωνικό να λέει «ρε Κατσαούνη σε πόσο δύσκολη θέση μας έφερες»,

Οι δύο πρωταγωνιστές της κριτικής, πάντως, δεν φαίνεται να προβληματίζονται με τον Σάββα να λέει «δεν με απασχολεί, με τον Γιώργο αυτή τη στιγμή είμαστε καλά» και τον Γιώργο Κατσαούνη να συμπληρώνει «θα πετάξουν την κακία τους και θα δώσουν εμένα».

Παρόλα αυτά η οργή των Μαχητών για τους δύο παραμένει: «Κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του και δεν τίμησε τα παντελόνια που φοράει».

Όσο για το έπαθλο επικοινωνίας αναμένεται σήμερα μια μεγάλη ανατροπή καθώς όπως πληροφορούμαστε για πρώτη φορά στο φετινό Survivor αναμένεται να το κερδίσουν οι Μαχητές.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Survivor Spoiler: «Μέγιστος κωλοτούμπας» ο Κατσαούνης, «δεν τίμησε τα παντελόνια που φοράει»

Survivor: Ψηφοφορία… ντέρμπι! Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση (videos)

Survivor: Ποινή-μαμούθ για παίκτη των μαχητών που παραβίασε τους κανόνες - Η ανακοίνωση Λιανού