MEDIA

Survivor Spoiler 29/1: Απόψε αλλάζουν όλα – Η ανακοίνωση του Λιανού που θα «παγώσει» τους πάντες

Survivor Spoiler 29/1: Απόψε αλλάζουν όλα – Η ανακοίνωση του Λιανού που θα «παγώσει» τους πάντες
Ακόμα μία ανατροπή στο φετινό ριάλιτι επιβίωσης
Instagram: survivorgreece

Survivor Spoiler 29/1: Ακόμα μία ανατροπή στο φετινό ριάλιτι επιβίωσης

Το Survivor πέρα από τις δυσκολίες του, έχει χαρακτηριστεί πολλές φορές ως και το παιχνίδι των ανατροπών. Απόψε αυτό επιβεβαιώνεται για ακόμη μια φορά, καθώς η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού θα αλλάξει -ξανά- τα δεδομένα.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, ο Γιωρίκας Πιλίδης θα αποτελέσει παρελθόν από το Survivor. Το μόνο που μένει είναι να ανακοινωθεί επίσημα στους παίκτες των δύο ομάδων. Πότε θα γίνει αυτό; Σήμερα!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα dokari.gr στο σημερινό επεισόδιο ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει την αποχώρηση του μεγάλου φαβορί από το παιχνίδι.

Survivor Spoiler 29/1: Ποιοι κερδίζουν σήμερα

Νέο επεισόδιο, νέα εβδομάδα και πρώτο αγώνισμα επάθλου φαγητού, εν αναμονή των δύο μονομαχιών για την κατάκτηση των ασυλιών.

Βλέπουμε στο τρέιλερ Διάσημους και Μαχητές να γίνονται ξανά μαλλιά - κουβάρια και τη Μυριέλλα Κουρεντή να μπαίνει στο στόχαστρο συμπαικτών και αντιπάλων, αλλά και... φίλων, αφού το γράμμα της προς τον Γιώργο Κατσαούνη περισσότερο τον έκανε έξαλλο, παρά τον ηρέμησε ώστε να αποκατασταθεί η σχέση τους.

Ποια είναι η ομάδα που κατακτά σήμερα τη νίκη στο αγώνισμα για το έπαθλο φαγητού.

Η εβδομάδα ξεκινά με τους Διάσημους να κατακτούν την πρώτη νίκη και να απολαμβάνουν το έπαθλο φαγητού, ρίχνοντας στο καναβάτσο τους Μαχητές.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.