MEDIA

Σία Βοσκανίδου: Η απάντησή της για τη διαρροή προσωπικών της στιγμών στο διαδίκτυο (video)

Σία Βοσκανίδου: Η απάντησή της για τη διαρροή προσωπικών της στιγμών στο διαδίκτυο (video)
Όσα είπε η πρώην παίκτρια του «The Bachelor»
Instagram: siavoskou

Σία Βοσκανίδου: Η πρώην παίκτρια του «The Bachelor» ανέφερε πως πιθανώς της είχαν ρίξει το «χάπι του βιασμού» σε έξοδό της

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε η Σία Βοσκανίδου, η οποία αναφέρθηκε στην περιπέτεια που είχε βιώσει στο παρελθόν, όταν σε έξοδό της ήπιε ποτό, στο οποίο πιθανώς της είχαν ρίξει το «χάπι του βιασμού».

Παράλληλα απάντησε και για τη διαρροή προσωπικών της φωτογραφιών στο διαδίκτυο, τις οποίες διέρρευσε πρώην σύντροφός της.

«Όταν βγήκα από το The Bachelor, κυκλοφόρησαν 2-3 φωτογραφίες μου, που ήμουν πιο μικρή. Τις είχα στείλει σε κάποιον που υπήρχε ένα φλερτ. Όταν είσαι μικρός και τα μυαλά σου είναι λίγο… Δεν ήξερα. Μετά από χρόνια υπάρχουν αυτές οι φωτογραφίες τώρα στο Instagram και το Facebook και μου τις έχουν στείλει και μένα.

Προσπάθησα να το αντιμετωπίσω, όσο πιο θετικά μπορούσα. Να μη με παίρνει από κάτω. Ο κόσμος είναι κακός και έκανα μια βλακεία. Εμπιστεύτηκα έναν άνθρωπο που δεν έπρεπε. Αλλά το προσπέρασα έτσι» είπε, μεταξύ άλλων, η Σία Βοσκανίδου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αποκάλυψη: Αυτή είναι η γυναίκα πίσω από το προφίλ «Soula Glamorous» στο Instagram (photos)