MEDIA

Η Φάρμα: Ανατροπή με διπλή αποχώρηση και διπλή είσοδο νέων παιχτών

Η Φάρμα: Ανατροπή με διπλή αποχώρηση και διπλή είσοδο νέων παιχτών
Η Φάρμα: Ανατροπές με αποχωρήσεις και εισόδους στο ριάλιτι
ANT1

Η Φάρμα: Ανατροπές με αποχωρήσεις και εισόδους στο ριάλιτι

Από δύο ανατροπές σημαδεύτηκε το επεισόδιο της Κυριακής για την Φάρμα καθώς τελικά είχαμε δύο αποχωρήσεις αλλά και δύο εισόδους στο ριάλιτι επιβίωσης.

Αρχικά στον αχυρώνα μονομάχησαν Γρηγόρης Αναστασιάδης και Μιχάλης Πελεκάνος με έπαθλο την παραμονή τους στη Φάρμα. Μετά τα πέντε αγωνίσματα ήταν ο Μιχάλης Πελεκάνος που παρέμεινε στη Φάρμα καθώς κέρδισε τα τρία με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη να κερδίζει ένα λιγότερο.

Αυτό που δεν περίμεναν όμως οι παίχτες στη Φάρμα ήταν ότι εκτός από τον Γρηγόρη Αναστασιάδη εκτός του αγροκτήματος θα βρίσκεται εφεξής και η Αγγελική Ηλιάδη. Η τραγουδίστρια απουσίαζε από τη μονομαχία γιατί ήταν στο νοσοκομείο με την ίδια μετά την αποχώρηση του Γρηγόρη να ανακοινώνει μέσω βίντεο ότι έχει υποστεί ρήξη χιαστού και οι γιατροί της ανακοίνωσαν ότι δεν μπορεί να συνεχίσει.

«Τελικά οι εξετάσεις έδειξαν ότι είναι ρήξη χιαστού και δυστυχώς είναι σοβαρό και πρέπει να μπω στο χειρουργείο το συντομότερο. Σασόνι μου, σε αγαπώ πάρα πολύ και σ’ ευχαριστώ για όλα όσα ζήσαμε μαζί! Σε περιμένω, να μου προσέχεις και να είσαι δυνατή! Γρηγόρη, σε αγαπώ πολύ και σε περιμένω βεβαίως. Να παλέψεις με όλες σου τις δυνάμεις, να μην τα παρατήσεις. Έχουμε πάρα πολλά να κάνουμε μαζί» ήταν ο αποχαιρετισμός της Αγγελικής Ηλιάδη με την καλή της φίλη, Σάσα Μπάστα να ξεσπάει σε κλάματα.

Το επεισόδιο της Κυριακής είχε και δύο νέες εισόδους με την Φανή Χαλκιά και τον Γιάννη Γιαννούλη να μπαίνουν στη Φάρμα και να δηλώνουν ενθουσιασμένοι για την εξέλιξη αυτή.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φάρμα: Άγριο ξέσπασμα του Κουτσαβάκη και απάντηση από την Ηλιάδη με αιχμές για τον «ανδρισμό» του

Η Φάρμα Spoiler: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής που κερδίζει 100.000 ευρώ!