MEDIA

Σαντικάι: Η μετανάστευση στη Γερμανία και η σχέση ζωής με τη Λάουρα Νάργες

Σαντικάι -  Ο νεαρός καλλιτέχνης, ήταν κα
Ο νεαρός καλλιτέχνης, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night Show του ANT1».
Glomex

Χρήστος Σαντικάι: «Μεγαλώνοντας προσπαθούσα να βγάλω τη στάμπα του ''μικρού παιδιού'', νόμιζα ότι ήταν κατάρα»

Ο τραγουδιστής Χρήστος Σαντικάι μίλησε για πρώτη φορά για τα παιδικά του χρόνια, τον ρατσισμό και τις συνεχείς απορρίψεις που βίωσε στο «The Voice» μέχρι να επιστρέψει δυναμικά στη δισκογραφία.

Ο νεαρός καλλιτέχνης, ήταν καλεσμένος το βράδυ της Τετάρτης 23 Φλεβάρη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night Show του ANT1» και μίλησε μεταξύ άλλων για την προσωπική του ζωή.

Όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τον ρώτησε αν πληρώθηκε για τα 3 cd που έκανε τότε εκείνος απάντησε: «Δεν πληρώθηκα, αλλά πήρα πολλά άλλα. Είχε φτιαχτεί έτσι το σκηνικό ώστε να μην έχω ούτε πνευματικά δικαιώματα. Είναι ο λόγος όμως που βρίσκομαι εδώ. Ήταν έξυπνο μάρκετινγκ που έφεραν έναν Αλβανό μικρό να ψέλνει. Δεν υπάρχει στο μάρκετινγκ αυτό. Θα λένε όλοι «αυτός είναι Αλβανός, μπορεί να είναι και Μουσουλμάνος» και σε βάζει σε σκέψεις. Είναι πολύ ωραίο το κόλπο. Άκουσα πολλά σχόλια εκείνη την περίοδο».

Ο ίδιος μίλησε για τα εφηβικά του χρόνια και για την πορεία του στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας λέγοντας: «Όσο μεγάλωνα προσπαθούσα να βγάλω αυτή τη στάμπα από πάνω μου. Νόμιζα ότι μου έμεινε κατάρα, έκανα λάθος. Δεν χρειαζόταν να βγάλω τη στάμπα. Γιατί έχω μια ευκαιρία παραπάνω από κάποιον άλλο να με ακούσουν».

«Με βοηθά ακόμη και τώρα να έχω μια ευκαιρία παραπάνω ακόμα να με ακούσουν από κάποιον που δεν τον ξέρουν. Στην αρχή έλεγαν ποιος; Αυτός που έλεγε τα κάλαντα, γράφει μουσική; Μπορεί και να μην το άκουγαν το τραγούδι», πρόσθσε ο Χρήστος Σαντικάι.

Σαντικάι: «Στη Γερμανία ένιωσα μετανάστης, γιατί αισθάνομαι Έλληνας»

Ο αγαπητός καλλιτέχνης αναφέρθηκε και στον λόγο που επέλεξε να ζήσει στην Γερμανία: «Όταν πήγα στο Voice την πρώτη φορά, κόπηκα, ήθελα να αποδείξω στον κόσμο ότι τραγουδάω λαϊκά. Τη δεύτερη φορά πήγα καθαρά εγωιστικά γιατί δεν μπορούσα να δεχτώ ότι με έκοψαν και με ξανακόβουν, όμως είχαν δίκιο. Ήταν μεγάλο σοκ, νόμιζα ότι θα με έβλεπε ο κόσμος και θα έλεγε «ο αποτυχημένος» και πήγα στη Γερμανία. Εκεί αισθάνθηκα πρώτη φορά μετανάστης, γιατί αισθάνομαι Έλληνας».

Όσον αφορά τη σχέση του με τη Λάουρα Νάργες τόνισε: «Το καλό με τη Λάουρα είναι ότι είμαστε πολύ καλοί φίλοι, είμαστε αδέρφια, υπάρχει αυτό το δέσιμο, δεν είναι μόνο το ερωτικό».

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης είχε παραχωρήσει στο περιοδικό «You» η Λάουρα Νάργες. Όταν ρωτήθηκε για το αν πρέπει να περιμένουμε σύντομα γάμο, η Λάουρα Νάργες απάντησε: «Κάτι έχει πάρει το αυτί μου! Ξέρω ότι ετοιμάζεται να μου κάνει πρόταση. Δεν ξέρω λεπτομέρειες γιατί δεν μου λέει κανείς τίποτα. Με έχουν αφήσει στα σκοτάδια. Οι πιο κοντινοί μας φίλοι ξέρουν τα πάντα και εγώ δεν ξέρω τίποτα».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε Επίσης:

The 2Night Show: Χρήστος Σαντικάι και Μαρίνα Σάττι απόψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Μαρία Σάττι: Η καταγωγή, το bullying και ο λόγος που είχε να δει τον πατέρα της 13 χρόνια