MEDIA

Σπύρος Μπιμπίλας: Η απάντησή του για την αγωγή του Γιώργου Κιμούλη στο ΣΕΗ

Σπύρος Μπιμπίλας: Η απάντησή του για την αγωγή του Γιώργου Κιμούλη στο ΣΕΗ

Σπύρος Μπιμπίλας: Ο ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων ηθοποιών απαντά στην αγωγή του Γιώργου Κιμούλη

Ο Γιώργος Κιμούλης, όπως είναι γνωστό εδώ και μερικές ημέρες, έχει καταθέσει μήνυση εναντίον των ηθοποιών Ζέτα Δούκα, Δώρας Χρυσικού, Νίκου Ψαρρά αλλά και του ΣΕΗ διεκδικώντας αποζημίωση της τάξεως του 1 εκατομμυρίου ευρώ.

Σε λίγη ώρα από τώρα πρόκειται να συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΗ προκειμένου να αποφασίσουν και να βγει μια λεπτομερής ανακοίνωση που θα περιέχει κάποια πράγματα γύρω από το ζήτημα που έχει προκύψει με την αγωγή.

Με αφορμή αυτό, ο Σπύρος Μπιμπίλας εμφανίστηκε μέσω skype στην εκπομπή «Happy Day». Ο ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων ηθοποιών, μεταξύ άλλων, ανέφερε πως ο Γιώργος Κιμούλης είχε διαγραφεί από το σωματείο στο παρελθόν δια βίου για αντισυναδελφική συμπεριφορά και πιο συγκεκριμένα για παραβάσεις μιας συλλογικής σύμβασης και διάφορα εξυβριστικά πράγματα.

Επίσης, ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκάλυψε πως το ποσό που ζητά ο Γιώργος Κιμούλης είναι πάνω από 1 εκ. ευρώ αλλά χρήματα έχει ζητήσει και από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, λόγω διακοπής της παράστασής του μετά τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας σε βάρος του.

Διαβάστε επίσης:

Σπύρος Μπιμπίλας: Φανερά εκνευρισμένος με την αγωγή του Γιώργου Κιμούλη

Γιώργος Κιμούλης: Αγωγή κατά της Ζέτας Δούκα, Νίκου Ψαρά, Δώρας Χρυσικού και του ΣΕΗ