MEDIA

«Η Γη της Ελιάς» Spoiler: Το φονικό, η σύλληψη και οι ευθύνες

«Η Γη της Ελιάς» -
Η Μαρίνα συλλαμβάνεται και οδηγείται στη φυλακή
MEGA

«Η Γη της Ελιάς» spoiler: Όλα όσα θα δούμε στη δραματική σειρά σήμερα, Δευτέρα 14 Μαρτίου

Τα επεισόδια στη «Γη της ελιάς» αυτή την εβδομάδα είναι γεμάτα αγωνία, φόβο, μυστήριο αλλά και πάθη... Ακολουθούν spoiler του σημερινού επεισοδίου που θα προβληθεί στις 21:00, στο MEGA.

Η Γη της Ελιάς: Δευτέρα 14 Μαρτίου

Ο Κουράκος ενημερώνεται για το φονικό και φεύγει μέσα στη νύχτα για να συντονίσει την έρευνα. Στον τόπο του εγκλήματος βλέπει και τον Στάθη, ο οποίος βρίσκεται εκεί με την Εύα.

Η Μαρίνα, σε κατάσταση σοκ, συλλαμβάνεται και οδηγείται στο τμήμα. Ο Ιάκωβος ειδοποιεί τον Λυκούργο κι εκείνος σπεύδει να αναλάβει την υπεράσπιση της Μαρίνας. Τα νέα συνταράσσουν το χωριό και περισσότερο τη Μυρτάλη που τρέχει στο πλάι τής Μαρίνας. Η Μαργαρίτα ειδοποιεί την Αθηνά, η οποία, επηρεασμένη από το συμβάν, ξαναζεί τον προσωπικό της εφιάλτη.

Άραγε, θα μάθει ο Μάνος πως τα χρήματα που έδωσε έκαναν μεγάλο κακό;

Ο Μάνος αρνείται να πιστέψει πως η Μαρίνα σκότωσε άνθρωπο και ο Ισίδωρος τον παρηγορεί. Ο Δημήτρης μεταφέρει στον Ανέστη τα γεγονότα κι εκείνος παραδέχεται πως αυτός κρύβεται πίσω από όλα και ότι φοβάται μήπως τον δώσει ο δράστης που επέζησε. Ο Δημήτρης, έξαλλος, τον πετάει έξω από το σπίτι του. Ο Ιάκωβος αναφέρει στην Ιουλία πως ο Στάθης προχώρησε στη ζωή του κι εκείνη δείχνει να αδιαφορεί. Η Βασιλική, σοκαρισμένη από τα νέα για τη Μαρίνα, αποφασίζει να ανοίξει το ανθοπωλείο για να τη βοηθήσει οικονομικά. Ο Αλέξης βλέπει από μακριά τον Νικήτα με μία κοπέλα, χωρίς όμως να είναι βέβαιος ότι πρόκειται για τη Μυρτάλη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.