MEDIA

MasterChef: Οργισμένος ο Μαμαλάκης με τον Γρηγόρη - «Ο Θεός να βάλει το χέρι του»

MasterChef
Οι τρεις υποψήφιοι για αποχώρηση μετά τη δοκιμασία της Πολίτικης Κουζίνας
instagram.com/masterchefgr

MasterChef: Η δοκιμασία του διαγωνισμού μαγειρικής που εκνεύρισε τον Ηλία Μαμαλάκη αλλά και το κοινό που το παρακολουθεί

Το επεισόδιο της Δευτέρας (21/3) είχε μια δοκιμασία με... «άρωμα πολίτικης κουζίνας» με καλεσμένη την δασκάλα μαγειρικής και ιστορικό, Γεωργία Κοφινά.

Κάποιοι από τους παίκτες ήταν... «αδιάβαστοι» και όχι μόνο δεν γνώριζαν τις Πολίτικες συνταγές αλλά δήλωσαν πως δεν τους αρέσουν αυτού του είδους τα φαγητά...

Ο Ηλίας Μαμαλάκης, ο οποίος παρακολουθούσε το επεισόδιο, εκνευρίστηκε και τοποθετήκε δημόσια. Δεν έλειψε μάλιστα και η ονομαστική αναφορά στον Γρηγόρη Γιαννόπουλο, που κατά τον διάσημο σεφ, «ξέρει να φτιάχνει σούσι αλλά όχι παστουραδόπιτα...»

«Νομίζουν ότι η κουζίνα είναι πεδίο σνομπισμού και όχι γνώσης και γεύσης», δείτε τη σχετική ανάρτηση:

«MasterChef. Τι να πω; Σήμερα η κυρία Κοφινά προκάλεσε τους διαγωνιζόμενους του master chef να μαγειρευτούν πολιτική κουζίνα. Παντελής άγνοια. Ιδιαίτερα κακή εντύπωση μας έκανε ο Γρηγόρης που δεν περιορίστηκε να δηλώσει την άγνοια του αλλά την απαξίωσε.

Ξέρει σούσι αλλά δεν ξέρει παστουραδόπιτα χα χα. Νομίζουν ότι η κουζίνα είναι πεδίο σνομπισμού και όχι γνώσης και γεύσης. Οι σχολές μαγειρικής για να προσελκύσουν μαθητές μιλάνε για σφαιροποιηση Ράνερ αγάρ αγάρ θερμομόνωση και δεν διδάσκουν το κάπνισμα μιας μελιτζάνας. Και ιδού το αποτέλεσμα δεν ξέρουν να προφέρουν το Χίουνκιάρ.

Ο Θεός της μαγειρικής να βάλει το χέρι του. Επίσης οι κριτές έκριναν εμφάνιση και γεύση χωρίς να λάβουν υπόψιν την μικρασιατική γεύση και ταυτότητα που ήταν το ζητούμενο».

To επεισόδιο αυτό ενόχλησε και το κοινό:

Διαβάστε επίσης:

MasterChef: Με «παρελθόν» οι τρεις υποψήφιοι για αποχώρηση