MEDIA

Σάσα Μπάστα: «Στη Φάρμα έπαθα διάτρηση στομάχου - Έχασα δώδεκα κιλά»

Σάσα Μπάστα
Προσπαθώ να πάρω κιλά, ήταν πολλά αυτά που έχασα όταν μπήκα στο παιχνίδι
ANT1

Η Σάσα Μπάστα μεταξύ άλλων, μίλησε και για την περιπέτεια υγείας της όταν συμμετείχε στο παιχνίδι του ANT1, «Η Φάρμα» 

Η εντυπωσιακή Σάσα Μπάστα ήταν καλεσμένη σήμερα Τρίτη (22/3) στην εκπομπή «Πρωινό» του ANT1 και μίλησε για την πανέμορφη κόρη της, την ξαφνική λιποθυμία της στη «Φάρμα» αλλά και τις σέξι φωτογραφήσεις της.

Με το χαμόγελο στα χείλη, η Σάσα αναφέρθηκε στην τριών ετών κόρη της, την Ειρήνη τονίζοντας με θαυμασμό, πως έχει κληρονομήσει τα μάτια του πατέρα της.

«Μας την έχουν ζητήσει πολλές φορές για φωτογράφηση, την θέλουν για καταλόγους ρούχων και φέτος ναι, θα την αφήσω να το κάνει...»

Αργότερα, ο Γιώργος Λιάγκας δε δίστασε να αναφερθεί και στις τολμηρές φωτογραφήσεις της τραγουδίστριας, θέλοντας να μάθει εάν έχει μετανιώσει για αυτές με εκείνη να του απαντά: «Για ποιο λόγο; Δεν έκανα κάτι κακό!»

Η Σάσα μιλά για τη στιγμή όπου κατέρρευσε μπροστά στους συμπαίκτες της

Η Σάσα Μπάστα παραδέχθηκε στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, πως αντιμετωπίζει πρόβλημα στα κιλά της και πως μέσα στο τηλεπαιχνίδι «Η Φάρμα» έχασε δώδεκα κιλά.

«Όταν με είδατε να λιποθυμώ μέσα στο παιχνίδι, είχα πάθει διάτρηση στομάχου. Είναι πράγματα που δεν τα έχουμε πει. Φοβηθήκαμε. Εκείνο το πρωί, παραπονιόμουν ότι πονάω, πονάω, πονάω… Πονούσα πολύ στο στομάχι μου γιατί έπαιρνα μια δυνατή αντιβίωση για το δόντι μου. {...} Όταν πήγα στο νοσοκομείο, δε μπορούσα να ακουμπήσω ούτε την κοιλιά μου. Φοβόμουν πάρα πολύ. Έκατσα άλλες δύο ημέρες χωρίς να φάω. Κάναμε τις απαραίτητες εξετάσεις και τους ευχαριστώ πολύ. Δεν μπορούσα να φάω λαχανικά και μετά το πέρασα έτσι, με διατροφή. Ακόμα το στομάχι μου συνεχίζει να μη δέχεται το ιδιαίτερο φαγητό».

Διαβάστε επίσης:

Η Φάρμα: Στο νοσοκομείο η Σάσα Μπάστα - Λιποθύμισε και «πάγωσε» τους πάντες (vid)